Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.12.2011

Сяюча шкіра до новорічних свят



Актуальні бьюти-ради для красунь

До новорічних свят залишається менше місяця. Але і за цей короткий термін, можна, не прибігаючи до радикальних заходів, в домашніх умовах помітно перетворити шкіру і зустріти Новий Рік свіжими та помолодівшими. У цьому допоможуть поради зоряних косметологів і лікарів - пише Dailymail.

Очищення і живлення

Представники спа-бренда Vaishaky, в числі прихильниць якого такі зірки, як Гвинет Пэлтроу і Элль Макферсон, рекомендують, в першу чергу, підібрати відповідний продукт для очищення шкіри. Вони радять знімати макіяж засобом на масляній основі, відповідним для усіх типів шкіри :

Це миттєво відновить природний баланс шкіри і залишить комфортні відчуття - вона не буде cтянутой або сухий.

Краща рада: Живіть шкіру, наносячи перед сном зволожуючі сироватки (можна також використати мигдалеву олію) масажними рухами. Це дозволить речовинам як слід вбратися, а також стимулюватиме кровообіг і поліпшить колір обличчя.





Відновіть свою шкіру


Експерт по догляду за шкірою Дебби Томас, до якої звертається Софі Даль, дає наступні рекомендації:

Щодня використайте засіб, який м'яко відлущуватиме шкіру, що запобіжить скупченню тьмяних мертвих клітин.

Краща рада: Використайте поживний зволожуючий крем, який допоможе шкірі протистояти холодним вітрам і опалюванню.





Добийтеся сяйва

Жоаль Пулен, працююча в паризькому салоні Carita Maison de Beaute, говорить:

Домашній масаж - один з найефективніших способів "вдихнути енергію" в шкіру і добитися сяйва і здорового рум'янцю. Виберіть зволожуючий крем, відповідний для вашого типу шкіри, і, наносячи його, м'яко натискайте на особу кінчиками пальців. Розпочніть з шиї і, роблячи кругові масажні рухи, перейдіть до зони декольте. Зволожуючий крем слід наносити на особу також круговими рухами, що йдуть вгору, що допоможе підтягнути шкіру.

Безіменним пальцем натискаючими рухами пройдіться від внутрішнього куточка ока до вуха, що зробить дренажну дію і прибере припухлості.

Зволожуйте шкіру


Мишель Пек, якій свою шкіру довіряє Мадонна, рекомендує наступне:

Використайте зволожуючий засіб, що містить гіалуронову кислоту. Цей інгредієнт - фантастичний гідратор, він здатний "угамувати спрагу" сухої шкіри.

Краща рада:
Щоб волосся і шкіра не ставали занадто сухим, я сплю на подушці з шовковою наволочкою. Цю пораду я отримала від бабусі, у якої майже не було зморшок. Також до Різдва я спеціально декілька днів не користуватимуся феном.





Охолодіть шкіру

Знаменитий фахівець Джулія Харт говорить:

Відмінний метод для стимуляції кровообігу - заморозити трохи тоніку або квіткової води у формах для льоду і потім, щоб шкіра засіяла, протерти її кубиком, обернувши його в тканину з бавовни або мусліну. Холод стимулюватиме кровообіг і зменшить припухлість.

Живіть обличчя

Сара Чапман, чиїми косметичними засобами користуються королева Йорданії Рания і Наоми Уоттс, рекомендує:

Щоб врятувати шкіру від пересихання, використайте удома лікувальні маски. Вибирайте засоби, що містять антиоксиданти, вітаміни, різні природні корисні речовини, що відлущують засоби. Так, мед зволожить вашу шкіру, а молоко, натуральні йогурти і банани її відмінно живлять і заспокоюють. Ви можете змішати їх, м'яко нанести масу на шкіру масажуючими рухами і залишити на 15 хвилин, поки вона вбереться.

Краща рада: М'яко постукуйте в області навколо очей, що допоможе позбавитися від зайвої рідини.





Не захоплюйтеся скрабами

Мері Рейнолдс, яка викладає в Eve Taylor Skincare, стверджує:

Існує міф, що чим частіше ви користуєтеся скрабом, тим свіжіше ваша шкіра. Проте, якщо ви перестараєтеся, завдасте собі більше шкоди, ніж користі. Досить користуватися м'яким скрабом двічі в тиждень.

Краща рада: Доглядаючи за шкірою обличчя, не забувайте про шию і зону декольте, оскільки вони також на видноті. Тут дуже чутлива шкіра і треба стежити за тим, щоб вона була зволоженою і сяючою.

Боріться з проблемами


Косметолог Уна Бреннан, працююча з Сієнною Миллер, говорить:

У більшості людей, час від часу, виникають проблеми з шкірою. До хворобливих вугрів краще не торкатися, ви лише занесете бруд. Краще скористатися холодним компресом, а потім нанести маску.

Краща рада:
Спробуйте наступний коктейль, багатий антиоксидантами і дуже корисний для шкіри. Слід використати такі інгредієнти: два яблука, одна паличка селери, одна морквина, жменя шпинату, імбир, лимон, жменя корінців (будь-кому, тільки не люцерна), цукіні, огірок і буряк. Додайте авокадо і дві ложки льняного насіння і усе перемішайте у блендері. Звичайно, клопоту немало, але результат того коштує!



Схожі матеріали:
👁 1774
Категорія: Здоров'я
Теги: новорічне свято, поради, шкіра




Всього коментарів: 1

0
1 Arsha   (24.02.2012)
That really captures the spirit of it. Thanks for ptsonig.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ