Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.02.2012

Наречена з Гребінки "4 весіль" одержала 4-е місце за свою оригінальну сукню (ВІДЕО)



Наречена з Гребінки "4 весіль" одержала 4-е місце за свою оригінальну сукню  

Наче яскравий спалах сонця на світанку, було для нашого невеличкого міста весілля симпатичної дівчини з незвичайним ім'ям Айгуль та молодого хлопця Миколи, яке відбулося минулої осені.

Незвичайним воно було з багатьох причин. Але насамперед тому, що ця пара брала участь у яскравому шоу «4 весілля», яке було на одному з державних телеканалів.

Звичайний осінній день перетворився для пари закоханих молодих людей на казкову феєрію. І цю казку вони самі собі створили...

Історія кохання молодого подружжя Айгуль та Миколи розпочалася не так давно, але для справжніх почуттів час не показник. Це не було кохання з першого погляду. Кохання прийшло згодом. Спочатку вони познайомилися й потоваришували.

А потім товариші запросили їх обох на якесь невеличке свято. І тоді молоді люди зрозуміли, що те, що їх притягує один до одного не просто дружба, а справжнє велике кохання. Вони поступово відкривали один в одному свій світ, дізнавалися про звички один одного, про уподобання. І все більше часу їм хотілося проводити разом.

Жартома якось навіть заговорили про весілля. Але виявилося, що наступний рік - високосний, в такий рік не прийнято одружуватися, а відкладати ще далі теж не хотілося. Тож і вирішили вже наступного тижня йти подавати заяву на одруження. Так Айгуль та Микола і зробили згодом, а вже потім ощасливили й батьків такою радісною звісткою.

Вони з самого початку мріяли про особливе весілля, але що воно виявиться на стільки незвичним, мабуть і самі вони не підозрювали. Просто планували весілля, запрошували гостей. Вони й гадки не мали, що стануть учасниками відомого вже на той час шоу про весілля. Все відбулося якось спонтанно. Айгуль заповнила анкету і пройшла відповідний кастинг.

На своєму весіллі наречена вже давно мріяла бути у червоній сукні. Бажану модель шукала всюди, і ось одного разу чарівну сукню Айгуль побачила у журналі. А далі почалася майже детективна історія з його пошуками.

Та всі зусилля виявилися не марними. Сукню на замовлення привезли в один з Київських салонів. І вже там Айгуль його приміряла і зрозуміла, що це саме те, що треба. До речі, за свою оригінальну сукню дівчина здобула 4 місце у глядацькому голосуванні, а всього у програмі взяли участь не мало, не багато 360 наречених.

Наречені Айгуль і Микола приїхали до РАГСу на красивому лімузині, у супроводі незвичайного кортежу, який забезпечили їхні друзі байкери. Були на весіллі і красиві тости за молодих, і хороші побажання, і яскраві феєрверки, і весільні розіграші, і пісні, і танці і навіть сльози, але то були виключно сльози щастя і радості.

Айгуль не стала переможницею у грі, але свій виграш дівчина все ж здобула, це насамперед вірне і щасливе кохання, яке трапляється не так часто, тож його треба оберігати, як найцінніший скарб.

Неспокійна вдача гукає її на пошуки нових пригод, тож красуня Айгуль вже планує взяти участь у іншому не менш цікавому шоу, наприклад, «Міняю жінку»!




За матеріалами: газ. «Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 3835
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Айгуль, Четыре свадьбы, міняю жінку, 4 весілля. Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...
На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр... На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр...
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ