Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.02.2012

Команда "Надія – ДЮСШ" з Гребінки виборола бронзові медалі чемпіонату України з футзалу



Команда "Надія – ДЮСШ" з Гребінки виборола бронзові медалі чемпіонату України з футзалу  

9-12 лютого в місті Гребінка Полтавської області пройшов фінальний етап чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 1997-1998 років народження.

За нагороди турніру боролися вісім команд, які в листопаді минулого року здобули право участі в ньому, найкраще виступивши в групових відбіркових змаганнях, що відбулися в тій же Гребінці та в Калуші.
 
У фіналі чемпіонату України з футзалу його організатори запропонувати командам спершу помірятися силами в двох групах. Відповідно до проведеного жеребкування, до групи А ввійшли команди "Надія – ДЮСШ" (Гребінка), "Нафтохімік – ДЮСШ-3" (Івано-Франківськ), "Освіта" (Маневичі) та "Лідер"(Кобеляки). А групу Б склали команди "КОЛІСП" (Костопіль), "Жайвір" (Шпола), "Багіра" (Красний Лиман) і ДЮСШ-1 (Хмельницький).
 
Надалі претендувати на золоті медалі чемпіонату могли команди, які ставали переможцями в своїх групах. Право поборотися за третє місце отримували команди, які посідали в групах А і Б другі місця. Також проводилися матчі відповідно за п’яте і сьоме місця.
 
За словами головного тренера команди "Нафтохімік – ДЮСШ-3" Івана Олійника, його підопічні здобули перемоги над всіма своїми суперниками в групі, обігравши відповідно команди "Лідер" – 7:1, "Надія" – 5:4 та "Освіта" – 4:3.

В іншій групі найкраще проявила себе команда "КОЛІСП", яка, зігравши перший поєдинок з "Багірою" внічию 4:4, потім перемогла "Жайвір" – 5:0 і ДЮСШ-1 – 20:1. Костопільські футболістки й стали переможцями чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат середньої вікової категорії, обігравши у вирішальному матчі команду "Нафтохімік – ДЮСШ-3" з рахунком 8:0.
 
Бронзові медалі чемпіонату виборола команда "Надія – ДЮСШ" з Гребінки, яка у матчі за третє місце перемогла "Багіру" з Красного Лиману – 4:3. У поєдинку за п’яте місце "Освіта" обіграла команду ДЮСШ-1 з Хмельницького – 4:1, а сьоме місце забезпечила собі команда "Лідер" (Кобеляки), перемігши команду "Жайвір" (Шпола) з рахунком 5:0.
 
У складі команди "Нафтохімік – ДЮСШ-3" срібними призерами чемпіонату України з футзалу стали: Ірина Семеренко (воротар), Христина Перевізник, Роксолана Кравчук, Тетяна Барановська, Христина Татарин, Тетяна Кобрин, Ілона Винник, Ірина Фатюк і Любов Мохнач. Останню також було визнано кращим захисником фінального турніру в Гребінці.


 


Відзначилася Любов Мохнач у фіналі чемпіонату України з футзалу й двома забитими голами. Чотири голи записала до свого активу Тетяна Барановська, а по п’ять м’ячів забили у ворота суперниць Христина Перевізник і Роксолана Кравчук.
 
На думку окремих вболівальників, котрі спостерігали за перипетіями всіх матчів у Гребінці, костопільська команда "КОЛІСП" насправді заслужено стала чемпіоном України. Серед інших команд-учасників фінального турніру вона виокремлювалась своєю потужною й мобільною грою.

А ось "Нафтохімік – ДЮСШ-3", "Надія – ДЮСШ" і "Багіра" продемонстрували гру приблизно однакового рівня, тому за інших обставин кожна з них могла в підсумку завершити турнір і на іншому місці.





ukrfootball.in.ua


Схожі матеріали:
👁 2202
Категорія: Спорт
Теги: Кобеляки, ДЮСШ, Надія, Нафтохімік, Гребінка, футзал, Чемпіонат, україна, Хмельницький, лідер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ