Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






Полтавщиною їздять близько сорока екомашинСпеціалісти вважають, що кількість електрокарів як на Полтавщині, так і в Україні в цілому, щопівроку збільшується вдвічі.

Через низку законодавчих ініціатив покупка, обслуговування і зарядка електроавтомобілів стає все доступнішою. Крім того, як приватні компанії, так і клуби власників електрокарів самостійно розбудовують мережу безкоштовних зарядних станцій для екомобілів.

За даними української організації ElectroCars Club, у країні налічується близько 3000 екомашин, при ... Читати далі »

| 17.04.2017 | Категорія: Полтавщина | Переглядів: 1128
Коментарі (0)

Як у Пирятині зустріли світле свято Воскресіння ХристовеПирятинці зустріли світле свято Воскресіння Христове. Його ще називають Великдень, або Паска. Це найдавніше і найголовніше християнське свято богослужебного року, що встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа.

Воскресіння Христове — це перехід від смерті до життя, звільнення людства від тягаря гріхів, перехід людини з рабства гріха, зла до свободи любові, добра.

Для перших християн страсті Христові, Його смерть стали сподіванням на звільнення. Воскре ... Читати далі »

| 17.04.2017 | Переглядів: 1141
Коментарі (0)