Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.10.2013

Чому іноземці обирають у дружини полтавок?


Близько 400 полтавок за три останні роки вийшли заміж за іноземців


Чому іноземці обирають у дружини полтавок?

Близько 400 полтавок за три останні роки вийшли заміж за іноземців. Вони тікають від злиднів, щоденної рутини та чоловіків-п’яниць. А заморські «принци» шукають у наших жінках турботливих дружин.

Найчастіше полтавки створюють сім’ї з французами, американцями, норвежцями, шведами, італійцями, данцями, мексиканцями, англійцями, канадцями, арабами.

Познайомитися з іноземцем можна самотужки – через сайти знайомств та соціальні мережі. А можна звернутись до професійних «свах».

Міжнародне шлюбне агентство «Амелі» допомагає полтавкам вийти за іноземців. Раніше до послуг таких посередників здебільшого зверталися потенційні наречені без вищої освіти, а також лікарки, вчительки, економістки. Тепер вийти за іноземців не проти й бізнес-леді.

– Приходять директори фірм, власниці магазинів, адвокати, – каже директор «Амелі» Наталія Василець. – Приїжджають у норкових шубах і на шикарних автівках. Прошу, щоб в анкеті не вказували на свої статки. Іноземців від таких жінок уже верне. У них емансипованих і незалежних і своїх хоч греблю гати.

Наречена заповнює анкету. Їй роблять фотосесію. Дані про неї розміщують на зарубіжних сайтах. Допомагають листуватися з чоловіками через перекладачів, організовують зустрічі з женихами та поїздки до них за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибалки Гребінківщини просять допомоги у Полтаварибохорони

– Робимо макіяж, придумуємо образ. Спершу стоїть скута, як Зоя Космодем’янська перед розстрілом. До кінця зйомки розкривається. Відбираємо 10 найкращих фото, щоб чоловік не помітив жодної складочки на тілі чи повних ніжок, – каже Наталія Василець. – Чоловіки часто не проти й тут лишитися з дружиною, так наші жінки не хочуть.

В основному українки виходять за чоловіків, старших на 10-20 років. 80% жінок і чоловіків хочуть серйозних стосунків.

– Іноземці знають, що наші жінки вродливі й турботливі. Там не чекають господарку чи рабиню, а просто берегиню домашнього вогнища, музу. Там до жінки зовсім інше ставлення, ніж у нас. Найбільше вони цінують усебічно розвинутих жінок, – продовжує Наталія. – А наші жінки тікають від тягаря домашніх турбот. Одна білявенька прийшла й плаче: «Мене до вас колишній чоловік прислав. Він покинув мене з дитиною, собі знайшов молодшу. А мені сказав, що у вас добре блондинок беруть».

До кабінету директорки агентства заходить 29-річний брюнет Дуіно з Франції. Він приїхав до 25-річної Оксани, що має сина. Купив йому велосипед за 2 тис. грн, їй – парфуми. Запитую, чому саме тут шукає собі половинку.

– Наші жінки люблять свободу, не хочуть сім’ї. Їм лише секс подавай, – пояснює англійською.

Стискає руку на прощання і виходить з перекладачем.

– Він їй не сподобався, бо просто робочий, – продовжує Наталія Іванівна. – Хоча робочий у нас і у Франції – це різні речі. Він тільки за те, щоб спілкуватися з нашими жінками, заплатив шість тисяч євро. А вона каже, хай буде старіший і з животиком, головне, щоб багатий.

Вік подружжя таких інтернаціональних шлюбів щороку молодшає.
 – Якщо раніше до нас зверталися чоловіки й жінки переважно 30–50 років, то тепер ідуть від 20 років, – продовжує директорка агентства.




Полтавка Наталія вийшла заміж за іранця Даніела. Весілля гуляли в ресторані «Каштанова алея».
Нині подружжя живе в Туреччині
Фото з архіву агентства «Амелі»


24-річний італієць Алесіо приїхав до Полтави по дружину за рекомендацією місцевих шлюбних агентств. Каже, що саме полтавки в місцевих женихів користуються найбільшим попитом – вони гарні, доглянуті, турботливі.

– У нас уже практично нівелювався інститут сім’ї. Італійки занадто емансиповані й розкуті. Більше думають про кар’єру, аніж про родину, – зізнається чоловік.

Однак вийти за іноземця мають шанс навіть жінки за 50, кажуть в агентствах.

42-річній Анастасії з Полтави зареєструватися на сайті знайомств із іноземцями порадила подруга зі шлюбного агентства.

Приблизно через два місяці подруга повідомила Анастасії, що до неї хоче приїхати чоловік з Америки.

– Я почитала листування, дізналась про нього побільше. Він виявився симпатичним, йому 49 років, має свій бізнес. Подруга згодилась бути перекладачем, та він відмовився. Ми пішли удвох на побачення. Було дуже страшно, бо незнайома людина, та ще по-нашому не вміє розмовляти. І я по-їхньому знала лише кілька слів. І все ж побачення було казковим. Ми з ним гуляли, спілкувались жестами, сміялись, і якось розуміли одне одного. Прекрасно повечеряли у нашому полтавському ресторані, потім він провів мене додому. Наступного дня ми знову зустрілись, але вже з перекладачем. Чоловік мав від’їжджати. На останок купив мені новий мобільний, бо в моєму не було виходу в інтернет, а він хотів зі мною спілкуватись постійно. Ще подарував мені гарне намисто і пообіцяв приїздити знову. Я закохалася по-справжньому. Три місяці ми спілкувались в інтернеті. Потім він приїхав до мене знову й освідчився. Він допоміг мені з усіма моїми кредитами, нещодавно зіграли весілля моєму синові. Мій чоловік купив молодятам окрему квартиру. Починаю нове життя в Америці!

Незаміжня полтавка Катерина зареєструвалась на сайті знайомств разом зі своєю 20-річною донькою Наталею.

– Вона в мене дуже сором’язлива, мало спілкується з хлопцями. То вирішили спробувати. У шлюбному агентстві нам зробили дуже класну фотосесію, ми навіть одна одну не впізнали на фото. Доньці писало багато чоловіків, і я бачила, як у неї з’являлась упевненість у собі. Вона почала більше слідкувати за собою. Приємно було на неї дивитись. Та потім до Полтави приїхало з десяток іноземців. Усіх дівчат, що були зареєстровані на сайті, запросили до нічного клубу, пригощали безкоштовно напоями, їжею, усі танцювали. Серед іноземців був чоловік, який спілкувався і з моєю дівчинкою. Наталя відразу зраділа, та він просто грубо її відшив. Мовляв, вона не та дівчина, що з ним спілкувалась, і дав зрозуміти, що така б ніколи йому не сподобалась. Це було настільки грубо і так зверхньо! Після того моя донька знову в собі закрилась. Тепер ще й зі мною перестала спілкуватись так, як раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Новий рік 2014 полтавці відпочиватимуть цілий тиждень

Щоб не натрапити на шахраїв…
 Тепер іноземці частіше приїжджають до Полтави, щоб у реальності подивитися на уподобану жінку, поспілкуватися з нею. Через недобросовісних посередників вони перестали довіряти агентствам. А жінки зі свого боку не отримують очікуваного результату – такі «свахи» лише експлуатують їхні образи.

– Іноземці платять шалені гроші, переписуються в інтернеті з уподобаними по фото жінками, а сюди приїжджають – нема ні тих жінок, ні самого агентства, – говорить Наталія Василець. – До однієї студентки педуніверситету приїхав американець, подарував їй ноутбук спеціально, щоб з нею спілкуватися. А коли поїхав, власниця агентства відібрала в неї комп’ютер – мовляв, ти йому не сподобалася. Чоловік чекає від неї листів, а її навіть з сайту вже видалили. Добре, що її подруга списалася з ним через «фейсбук», і тоді все з’ясувалося. Так те агентство оштрафували на велику суму. Буває, що такі фірми полюють на гарних (навіть одружених і з дітьми) жінок, платять їм за фотосесії чи за зустрічі з іноземцями. А тоді ті ошукані женихи прибігають до нас…

Фахівець радить не «ловитися» на пропозиції безкоштовних фотосесій від несерйозних агентств у соціальних мережах та не поспішати на побачення до іншої країни при першому запрошенні чоловіка з-за кордону, особливо, коли ви спілкуєтесь самотужки, без посередників – щоб не потрапити в сексуальне рабство.

– Не слід погоджуватися і на занадто відверті фотосесії. Самі подумайте, у якому образі ви постанете перед чоловіками, що хочуть серйозних стосунків, – каже Наталія Іванівна. – Якщо у вас справді серйозні наміри, то слід набратися терпіння і почекати. Це серйозна справа. Одна дівчина прийшла до нас у 18. Зараз їй 24, живе в Англії з французом – одним із режисерів «Володаря перснів» та «Зіркових війн». Навчається в університеті мистецтв.

Як вийти заміж за іноземця, дізнавалася Валентина ІЩЕНКО
"Події та коментарі"


Схожі матеріали:
👁 1625
Категорія: Суспільство
Теги: Полтавка, іноземці, дружина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ