Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.10.2015

Для дітей Гребінківщини розгортається мобільний планетарій


Ви зможете безкоштовно побувати в чудовому місці, де можна не тільки відпочити, але й провести час з користю


Для дітей Гребінківщини розгортається мобільний планетарійЛюдина ніколи не була байдужою до навколишнього світу, а особливо, якщо це стосувалося незвіданого, далекого космосу. Небо, безмежне вдень і загадкове вночі, впродовж віків приковує погляди людей, манить, захоплює, спонукає вивчати його таємниці.

Саме тому планетарії, де можна зануритися в світ зірок, планет, галактик, загалом на мить стати візуально ближче до всесвіту, мають неабияку популярність.

З 14 жовтня 2015 року по 23 жовтня 2015 року в Районному будинку культури на 2 поверсі працюватиме мобільний цифровий планетарій.

Глядач сідає на зручні сидіння і в розслабленому стані спостерігає за дійством, яке розгортається навколо нього. Створюється враження безпосередньої присутності у космічному просторі, що дарує дітлахам яскраві емоції та незабутні враження.

Це казково-пізнавальні (дитячі) програми, астрономічні спецефекти, демонстрація зоряного неба, комет, метеоритні дощі, мультфільми, тощо.

Протягом десяти днів організатори проведуть безкоштовні кінопокази навчально-пізнавальних фільмів, які не лише покажуть малятам зоряне небо, а й ближче познайомлять їх із таємницями всесвіту та малознайомою наукою астрономією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2015 році з Гребінківщини до лав українського війська було призвано 100 чоловік

Сеанси будуть розпочинатися кожного дня о 14-00,15-00,16-00,17-00,18-00.

Ви зможете безкоштовно побувати в чудовому місці, де можна не тільки відпочити, але й провести час з користю.

Планетарій для Гребінківців відкрито за підтримки одного з кандидатів на посаду міського голови.

Схожі матеріали:
👁 1243
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінка, планетарій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ