Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.08.2013

Для дітей сільської школи на Гребінківщині реалізували масштабний ремонтний проект


У школах Гребінківського району триває завершальним етап ремонтних, підготовчих робіт


Для дітей сільської школи на Гребінківщині реалізували масштабний ремонтний проект

На календарі - середина серпня. Незабаром - новий навчальний рік У школах Гребінківського району триває завершальним етап ремонтних, підготовчих робіт. В основному всі вони вже завершені, а приміщення - вже готові до початку навчального процесу.

У Слободо-Петровській ЗОШ І-ІІІ ступенів, навпаки, ремонтні роботи ще тривають. І це лише тому, що цього року їхньому шкільному братству дуже пощастило - вдалося реалізувати масштабний ремонтний проект. Найсміливіші задуми були реалізовані завдяки небайдужим до життя школи людям.

Адже сільські школи, які і всі інші заклади освіти, зараз залишилися без стабільної підтримки і виживають часто завдяки лише зусиллям місцевої влади та підтримці спонсорів. У Слободо - Петрівці школа ніколи не залишалася без уваги з боку місцевої громади.

Голова села Віталій Іванович Колісниченко завжди шукав і знаходив можливість допомогти школі у вирішенні щоденних проблем. Багато добрих справ зроблено саме за сприяння голови села. Завдячують Віталію Івановичу і цього разу.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Утилизационный сбор составит 5500 грн. для всех машин

Завдяки спонсорській допомозі місцевого фермерського господарства "Україна", було проведено великий об'єм робіт по ремонту та оновленню шкільного приміщення. Насамперед було замінено 35 вікон на енергозберігаючі, а це більше половини усіх вікон приміщення. Вікна були замінені у класних кімнатах та санвузлі. Старі вхідні двері теж були замінені на нові, всього було встановлено 7 вхідних дверей та 5 - у туалеті. Грандіозний ремонт з використанням сучасних матеріалів та технологій було виконано у приміщеннях шкільного санвузла, встановлено нові раковини та унітази. Все просто сяє новизною!

Працювали одразу кілька будівельних бригад. Тепер у класах світло і красиво, а взимку ще й буде тепло. Силами вчителів, учнів та батьків було зроблено поточний ремонт класів та коридорів. Зараз невелика бригада будівельників взялася оновлювати центральний вхід до школи. Двері замінені заздалегідь, а тепер буде оновлено і ганок. Роботи планується завершити до початку нового навчального року.

- Сьогодні важко вести господарство школи без допомоги спонсорів, - говорить директор школи Тетяна Антонівна Ященко, - відчутну допомогу школі надають голова села Віталій Іванович Колісниченко та голова фермерського господарства "Україна". І нам дуже приємно, що вони, наші колишні учні, випускники цієї школи, не цураються проблем школи, навпаки знаходять можливість допомогти й підтримати. Завдяки їхній допомозі, школа змінюється, оновлюється. Від імені учнівського, батьківського та педагогічного колективів хочеться щиро від душі подякувати цим людям за допомогу, за турботу про підростаюче покоління. Сподіваємося і на подальшу співпрацю.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: За "розваги" на залізниці співробітники лінвідділу ст. Гребінка затримали двох школярів

І хоча в приміщенні ще й досі чути звук працюючих інструментів, пахне фарбою, але школа вже готова прийняти своїх юних мешканців. Причепурилися класи - нові вікна обрамлені красивими фіранками, учителі разом з учнями та батьками .пофарбували стіни та підлогу, поклеїли шпалери.

У кожної класної кімнати свій стиль, свій образ. Тож учням буде приємно навчатися у таких затишних приміщеннях. А ставлення колишній учнів до своєї рідної школи стане прикладом для наслідування для багатьох майбутніх поколінь.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1343
Категорія: Новини Гребінки
Теги: учні, шкільне приміщення, Слободо-Петрівка, школа, ремонт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ