Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.01.2021

Для рибалок Лубенщини облаштували місце ловлі у зимовий період (ФОТО)


На «Центральному» пляжі облаштовано місце для спортивного та любительського рибальства у зимовий період


Для рибалок Лубенщини облаштували місце ловлі у зимовий періодЗима, як завжди, несе нам мінливу погоду з морозами та відлигами. Як результат - річка Сула та інші водойми Полтавщини то вкриваються кригою, то звільняються від неї. Але треба пам’ятати: в якому б стані не була поверхня водойми, вона завжди таїть в собі небезпеку.

Водна стихія не прощає легковажності та недбалої безпечності. І часто розплата за невиконання елементарних вимог чи то на воді, чи то на кризі -  людське життя. Особливо небезпечними є водоймища прикриті кригою, що незміцніла.

Сумна статистика. У 2020р у Полтавській обл. стався 61 нещасний випадок на воді, що забрав  життя людей  (з них 8 дітей).  У Лубнах – 2.  Врятовано – 6 осіб.

З метою запобігання нещасних випадків з людьми на водних об’єктах у зимовий період рятувальники станції регулярно проводять рейди по р.Сула з профілактичною роботою серед рибалок.

Також хотілося б наголосити, що на «Центральному» пляжі облаштовано місце для спортивного та любительського рибальства у зимовий період.

на льоду розміщено попереджувальні таблички,
 

Встановлено інформаційні щити, на льоду розміщено попереджувальні таблички, а на рятувальній станції постійно чергує рятувальник з необхідним інвентарем та засобами надання допомоги. Він періодично обходить місце рибальства та проводить, у разі потреби, профілактичну роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині для безпеки рибалок виміряли товщину льодового покриву

Особовий склад Лубенської комунальної рятувально-водолазної станції у святкові дні буде  чергувати по рятувальній станції згідно табеля та графіків. Проводяться тренувальні занурення та відпрацьовуються дії за призначенням на тонкій кризі з кожним рятувальником як особисто, так і групами.


Для рибалок Лубенщини облаштували місце ловлі
 

За три дні до проведення масових заходів  - святкування Водохреща - рятувальниками буде проведена підготовка берегової зони та водолазне обстеження водної  частини, а 18 січня заплановано проведення спільних навчань з та відпрацювання дій за призначенням разом з лубенським  підрозділом ДСНС.

На свято Водохреща - 19 січня розробляється додатковий графік чергування на воді – в місці масових заходів.


Для рибалок Лубенщини облаштували місце ловлі


Схожі матеріали:
👁 2074
Категорія: Суспільство
Теги: Сула, зимовий період, відлига, Полтавщина, Лубни, мороз, Фото, місце ловлі, Рибалка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ