Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.12.2013

Гребінчани за стабільність, закон і порядок!


Закликаємо жителів Гребінківщини до стабільності, толерантності і виконання своїх обов’язків кожним на своєму місці


Гребінчани за стабільність, закон і порядок!

У голови Гребінківської райдержадміністрації відбулася нарада, на якій були присутні голова районної ради Валерій Зінченко, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Лисогор, голови сіл, представники районних організацій політичних партій, засоби масової інформації.

Голова РДА Василь Пісня у виступі зупинився на політико-економічній ситуації в Полтавській області та на Гребінківщині.

Він підкреслив, що курс України на євроінтеграцію залишається незмінним, просто потрібно розібратися з деякими ще не вирішеними питаннями. Полтавщина, як промисловий регіон, підприємства якого мають виробничі зв'язки з Росією, теж потребує вирішення цих питань.
Позиція влади чітка і зрозуміла, Полтавщина завжди була і є осередком стабільності і толерантності. Влада поділяє глибоке обурення тими ганебними подіями, які відбулися на Майдані Незалежності.

Ці події будуть ретельно розслідувані, винні будуть покарані. А завдання влади - працювати і виконувати свої функції життєзабезпечення наших людей.

Голова районної ради Валерій Зінченко, виступаючи на нараді, підкреслив, що сьогодні ситуація в державі непроста, вона викликана великими євроінтеграційними очікуваннями населення. А неадекватні дії "Беркуту” на Майдані Незалежності викликали радикалізацію мітингуючих.

Завдання органів місцевого самоврядування на місцях - не перешкоджати праву громадян на мирні зібрання та висловлення своєї позиції в рамках закону та забезпечити життєдіяльність територіальної громади, ми за мирне розв’язання ситуації, за стабільність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці пройшов мітинг на підтримку Євромайдану (ФОТО)

Представники політичних партій ВО "Батьківщина” Неля Бондаренко та ВО "Свобода" Володимир Щербак закликали усіх присутніх не будувати життя на брехні та залишатися людьми у найскладніших ситуаціях. Сергій Івасик (КПУ) нагадав, що референдум, який пропонувала провести його партія, показав би владі, який шлях підтримує більшість народу України.

Таким чином, спільна думка більшості учасників наради така: закликаємо жителів Гребінківщини до стабільності, толерантності і виконання своїх обов’язків кожним на своєму місці.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1083
Категорія: Новини Гребінки
Теги: КПУ, Гребінка, партія, ВО “Батьківщина”, стабільність, Неля Бондаренко, Володимир Щербак




Всього коментарів: 1

0
1 П.В.   (12.12.2013)
Заворушились  павуки в банці.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ