Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.04.2014

Гребінківці допомагають українським воякам


За три дні було зібрано 1 тис. 350 кілограм продуктів


Гребінківці допомагають українським воякам

3 21.03. по 23.03.2014 року у фойє районного Будинку культури діяв приймальний пункт допомоги для Української армії. Її організувала Гребінківська самооборона з допомогою районної та Народної ради.

Про таку акцію було оголошено по районному телебаченню, і гребінківці швидко відгукнулися на неї. За три дні було зібрано 1 тис. 350 кілограм продуктів.

Люди несли нашим солдатам картоплю, макаронні вироби, крупи, смалець, цукор, сало, мед, олію, чай, а також багато домашніх закаток. Усі ці харчі 24.03.14 відвезли своїм транспортом члени самооборони до тимчасових блок-постів у районі Лохвиці та Гадяча, на яких несуть службу солдати-контрактники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фермери Полтавщини матимуть «податкові канікули»

«Ми вирішили підтримати нашу армію тим, чим ми в силі допомогти, - розповідає заступник голови Гребінківської самооборони Андрій Линько, - усе зібране ми передали військовим, вони виражають за це гребінківцям щиру подяку.

Потреби в продуктах у них поки немає, але є брак у ліхтариках та батарейках до них. З суто професійних потреб їм треба наколінники та «розгрузочні» жилети».

Олесь Пасічний Пирятинська правда



Схожі матеріали:
👁 1260
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінка, солдати, самооборона




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ