Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.11.2011

Гребінківське відділення поштового зв'язку визнано найкращим в Полтавській області



Поштовий зв'язок оновлюється

Центр поштового зв'язку №3 Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошти» в даний час обслуговує населення чотирьох районів: Лубенського, Оржицького, Гребінківського та Пирятинського.

В 312 доставочних дільницях працює понад 634 особи, з них 559 - жінки.

Поштовий зв'язок і понині залишається одним із найбільш значних атрибутів людського прогресу, його послугами користуються мільйони українських громадян. Останніми роками пошта відчутно змінилася: із традиційної, що асоціювалась переважно з доставкою листів чи газет, вона перетворилася на багатопрофільну індустрію.

Сучасний поштовий зв'язок стає все більш чутливим до сучасних потреб споживачів, які постійно змінюються, ставлячи перед зв'язківцями нові високі вимоги. І ми маємо на них реагувати. Передусім це впровадження сучасних інформаційних технологій, підвищення якості й конкурентоспроможності поштових послуг, інтеграція в європейську і світову систему зв'язку.

На сьогоднішньому етапі розвитку українській пошті слід завоювати нові ринки, ствердити розмаїття послуг та розвивати перспективні напрямки діяльності.

Принципи, яких завжди дотримується підприємство поштового зв'язку - це захист інтересів користувачів, надійність і доступність послуг, обсяги яких постійно зростають.

Поштовики ЦПЗ №3 зараз можуть запропонувати мешканцям міста Гребінки і району не лише універсальні послуги поштового зв'язку, а й зовсім нові послуги страхування, виплати електронних переказів, у тому числі в іноземній валюті, «Товари поштою» -доставка товарів за каталогами відомих фірм, у тому числі і західних, «Доставка та розміщення рекламно-інформаційних матеріалів, прийняття платежів», інш.

Пропонуючи клієнту ці послуги, поштовики продовжують виконувати свою найважливішу місію -надання соціально-важливих послуг широким верствам населення, яку місті, так і у найвіддаленіших селах Гребінківщини.

Сьогодні у розпалі передплатна кампанія. Тожя закликаємо усіх листонош дійти до кожного жителя міста і села і активно провести передплату.

З метою підвищення іміджу УДППЗ «Укрпошта» як національного оператора поштового зв'язку України, піднесення рівня корпоративної культури, впровадження стимулюючих факторів високопродуктивної праці працівників відділень поштового зв'язку безбалансових виробничих підрозділів, які за підсумками 9 місяців 2011 року досягли найвищої рейтингової оцінки, високого рівня організації виробництва, значних досягнень в забезпеченні споживачів сучасними, надійними та якісними послугами поштового зв'язку і посіли 1-3 місце за рейтинговою оцінкою діяльності відділень поштового зв'язку, на виконання наказів Полтавської дирекції від 31.03.2011 року №114 на підставі результатів рейтингової оцінки виробничої діяльності відділень поштовго зв'язку за 9 місцяв 2011 року серед міських відділень Полтавської області присуджено 1 місце відділенню поштового звязку Гребінка-2, ЦОС №3, ЦПЗ №3.

Згідно з пунктом 4.1 Положення про конкурс нагороджено переможців конкурсу на звання «Краще відділення поштового зв'язку» грошовою премією на загальну суму 500 гривень.

Продовжуючи кращі традиції спілкування, працюючи натхненно і самовіддано, збергіаючи чуйність і щедрість душі, працівники ЦПЗ Гребінка-2 допомагають людям долати життєві труднощі і несуть великий заряд енергії, добра і милосердя.

Листоношу завжди і всюди чекають з трепетом і надією. Саме ці люди є найціннішим багатством інформаційної сфери. Завдяки їх самовідданому служінню обраній справі, українська пошта активно розвивається, дедалі повніше задовольняючи все більш зростаючі потреби населення.

 Начальник ЦПЗ №3 Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта»,
«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1442
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінківське відділення, Пошта, Гребінка-2, зв'язок, Укрпошта, ЦОС №3




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ