Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.12.2012

Гребінківські міліціонери захищають законність і правопорядок


20 грудня в Україні відзначають професійне свято працівники органів внутрішніх справ


Гребінківські міліціонери захищають законність і правопорядок

20 грудня в Україні відзначають професійне свято працівники органів внутрішніх справ. Це кінець року, то ж можна підвести підсумки, як спрацювала гребінківська міліція протягом року, точніше за 10 місяців 2012 року, дані за рік будуть пізніше.

За 10 місяців у Гребінківському РВ УМВС України в Полтавській області зареєстровано 2493 заяви та повідомлення про злочини. Із зареєстрованих матеріалів порушено 294 кримінальних справи.

Важлива ланка в роботі по підтриманню законності і порядку в Гребінківському районі - це робота дільничних інспекторів міліції. За цей час дільничні інспектори особисто розкрили 47 злочинів. В середньому кожен з них розкрив 5-6 злочинів.

Крім цього за цей період під адміністративний нагляд взято 6 осіб, до кримінальної відповідальності за порушення адміністративного нагляду притягнуто 3 осіб, до адміністративної від повід альності за даний вид правопорушення - 28.

Ведеться активна робота по попередженню насильства в сім'ї. Винесено 70 офіційних застережень, 1 захисний припис особам, що вчиняють насильство в сім'ї, до адміністративної відповідальності притягнуто 70 осіб.

Всього за цей час співробітниками служби СДІМ складено 989 адміністративних протоколів про порушення. За загальними показниками роботи Гребінківська служба дільничних інспекторів займає 3 місце в Полтавській області.

За 10 місяців цього року в провадженні СВ райвідділу міліції знаходилося 186 справ, на одного працівника навантаження становить більше 10 справ. Закінчено провадженням 70 справ, з них 69 справ направлено до суду з обвинувальним вироком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські школярі будуть вчитися до останньої суботи року

Прокурором та судом постанови про порушення кримінальної справи не скасовувалися, на додаткове розслідування повернута 1 кримінальна справа, у понад 2-місячний термін закінчена теж 1 кримінальна справа. За цей період було затримано 8 осіб, всі вони в подальшому були заарештовані.

Особисто начальником слідчого відділу закінчено провадженням 23 кримінальні справи, які всі направлені прокурору з обвинувальним висновком. На додаткове розслідування справи не поверталися, що говорить про якість проведеного розслідування.

Один з показників роботи міліції - це стан протидії наркотизації населення.

На 20 листопада цього року у райвідділі на обліку перебуває 25 наркозалежних осіб, із яких - 12 - із встановленим діагнозом «наркоманія». За цей рік задокументовано 3 факти злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків, 2 факти збуту наркотиків, за якими порушено кримінальну справу та факт зберігання наркотичних засобів, вилучено 1,112 кг особливо небезпечного наркотику - маріхуани.

Також виявлено 6 фактів незаконного посіву нарковмісних рослин, по жодному з них не порушено кримінальну справу у зв'язку з малою і кількістю виявлених кущів рослин, а за 3-а фактами складено протоколи за адміністративні порушення.

Важливий показник роботи райвідділу міліції - це профілактика злочинності і робота з неповнолітніми порушниками. На профілактичному обліку в КМСД Гребінківського РВ перебуває 3 неповнолітніх за вчинення злочинів та відносно яких винесено вирок судом. За цей період оперуповноваженим КМСД райвідділу міліції було розкрито 6 злочинів, вчинених підлітками, за адміністративні порушення було складено 22 протоколи та здійснено 14 виступів у школах району.

Робота міліціонера важка і небезпечна. Вона не припиняється ні вдень, ні вночі. Бажаємо їм у день професійного свята бути справжніми захисниками законності і правопорядку, захисниками наших громадян від злочинних посягань на їхнє життя, здоров'я та майно.

«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 2371
Категорія: Новини Гребінки
Теги: відповідальність, Гребінка. міліція, органи внутрішніх справ, кримінал, наркотики, протокол




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ