Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.10.2016

Гребінківські школярі провели благодійну ярмарку смаколиків на підтримку бійців АТО


Атмосфера на благодійному ярмарку була невимушеною і жвавою


Гребінківські школярі провели благодійну ярмарку смаколиків на підтримку бійців АТО27 жовтня 2016 року учні Гребінківської ЗОШ I-III ступенів № 1 провели щорічний благодійний ярмарок для підтримки військовослужбовців, що несуть службу в зоні АТО на сході України.

Головна мета ярмарку – не лише продати чи скуштувати смачні наїдки. Головне – зібрати якомога більше коштів і передати їх українським солдатам, які зараз воюють в зоні АТО. Про це Grebenka.com повідомляє прес-служба Гребінківської міської ради.

Перед початком ярмарку директор школи Носова Н.С. сказала, що всі з тривогою спостерігають за тим, що відбувається на сході нашої держави. Спокійно на все це дивитися і стояти осторонь не можна. Тому й вирішили допомогти нашим військовим.

Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів.

На один день  школа перетворилася на маленький ринок. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, торти, рогалики (все виготовлене своїми руками або за допомогою батьків).

Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики, желе,  пиріжки. Хоча були в сортименті й звичайні «несолодкі» страви – вареники, голубці, млинці, канапки у найнеймовірніших варіаціях та оздобленні і навіть піца, овочеві салати й багато іншого. Від такого різноманіття у гостей ярмарку мало не розбігались очі.
 


 

Атмосфера на благодійному  ярмарку була невимушеною і жвавою. Покупці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники Гребінківського БПД розповіли учням про працевлаштування неповнолітніх

Охочих поласувати задля благодійності виявилося чимало, тож дитяча випічка розійшлася швидко.

Прикупити домашніх смаколиків до школи завітали міський голова Колісніченко В.І., голова районної  державної адміністрації Роспопов В.В., голова районної ради Зінченко В.М., а також працівники міської ради, відділу освіти, центру зайнятості, військкомату, управління праці та соціального захисту населення, станції Гребінка, Будинку дитячої та юнацької творчості та волонтери, які кілька разів обійшли по колу ярмарку, придбавши  чимало товару.
 

 

Проведення благодійного ярмарку, ще раз підкреслило, що сила народу в його єдності. Лише тоді, коли ми разом – ми велика, непереможна сила. Пам’ятаймо: майбутнє нашої держави залежить від усіх нас.

 














Схожі матеріали:
👁 1650
Категорія: Освіта
Теги: АТО, школа, носова, ярмарок, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ