Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.12.2017

Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО (ФОТО)


2-3 грудня гребінківські активісти доставили на передову допомогу бійцям російсько-української війни


Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО Селище Кримське, що на Луганщині, знаходиться на самісінькій лінії фронту. Воно часто згадується у випусках новин, адже часто потрапляє під ворожі обстріли.

Саме там несуть службу багато гребінчан у складі 58-ї окремої мотопіхотної бригади. На початку грудня Гребінківські волонтери відвідали їх, привезли їм гостинці і подарунки з батьківщини.

 А найголовніше - волонтери доправили автомобіль "Волинянка", який замовили військові. Вони самі зібрали на нього кошти, але не мали можливості його придбати. Тож наші волонтери з радістю згодилися виконати це прохання. В основному займався цим колишній атовець, учасник бойових дій Євгеній Овраменко.

Він знайшов необхідний автомобіль, разом з товаришами відремонтував його.

І ось 2 грудня було вирішено вирушити у небезпечну дорогу. Гребінківські активісти доставили на передову  бійцям російсько-української війни автівку з гостинцями: домашні закрутки, харчі, солодощі та інший провіант.

А звідти привезли велику щиру подяку всім, хто долучився до збору допомоги, прапорці з власними написами та побажаннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці вшанували пам'ять жертв Голодомору

Велика подяка вчителям школи №4, Почаівській загальноосвітній школі, кафе "Оболонь" Катерині Козін, Катерині Катрущенко Володимиру Зінченку, родині Шалашових, Лідії Лещенко, Тетяні Сніжко, Наталії Матвіїв, Людмилі Павлівні Смирновій, дитячому садку "Веселка", Березівській сільскій раді, Олександру Ільчуку.


Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО
 

Невеличка делегація у складі учасника бойових дій Євгенія Овраменка та волонтерів Надії Володимирівни Бутенко та Ігоря Кохна дісталися передових позицій у Кримському і провідали наших земляків - Руслана Линовицького, медсестру Тетяну Мадан, передали посилку для Олександра Пузирьова. Саме дісталися, просто доїхати туди вже давно не вдається.

Дороги розбиті військовою технікою та негодою. Здалеку чути обстріли. Блок - пости зазкидані по території на значній відстані один від одного, віддалені від населених пунктів. Хлопці, як могли, налагодили побут у польових умовах.

Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО
 

Поруч немає магазинів, рідко добираються волонтери. Тож військовим дуже непросто виживати і тримати оборону східного фронту. Дошкуляють часті обстріли, які чи не щоденно забирають життя і здоров'я військових.

Але холод, погане забезпечення харчами та іншим необхідним також не додають оптимізму. А , зараз, в часи осінньої негоди, солдати просто потопають у багнюці, від якої ніщо не рятує. Машини грузнуть, а люди ледь витримують на холоді. І так щодня. Але настрій у військових по-справжньому бойовий і патріотичний, вони налаштовані стояти до останнього подиху і боронити Батьківщину від ворога.

Як розповіла нам Надія Володимирівна, хлопці на кожному блок - посту з великою радістю зустрічали їх, проста вістка з мирної території та звичайні гостинці приносять велику радість та задоволення воїнам-захисникам.


Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО
 

На знак вдячності воїни підписували усім, хто допомагав збирати благодійний вантаж, прапорці, з побажаннями миру, щастя і здоров'я.

Ці подарунки допомагають їм триматися у таких важких умовах війни. Тож треба завжди підтримувати воїнів, допомагати їм чим можемо, щоб їм легше було долати побутові труднощі, щоб вони відчували нашу турботу і вдячність за їхній щоденний подвиг.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО

 

Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО

 

Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО

 

Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО

 

Гребінківські волонтери доправили допомогу воїнам у зону АТО



Схожі матеріали:
👁 1483
Категорія: Суспільство
Теги: АТО, волонтери, війна, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ