Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.12.2015

Гребінківський рок-музикант відзначив день народження на сцені (ВІДЕО)


В’ячеслав Романов зібрав друзів у районному Будинку культури


Гребінквський рок-музикант відзначив день народження на сценіКолишній вокаліст гребінківської групи «Плакат», а нині – сольний виконавець В’ячеслав Романов вирішив зробити подарунок на день народження не тільки собі, а й друзям-музикантам, а також всім охочим приєднатись до святкування. 3 грудня в районному Будинку культури відбувся святковий концерт на честь іменинника.

Чи через вільний вхід, чи через наявність у програмі молодих виконавців і танцюристів, чиї батьки прийшли по вболівати за своїх дітей, чи через високий авторитет Романова, чи через гучні для Гребінки імена на афіші, чи через усі разом взяті фактори – словом, зала РБК була повною. Публіка зібралась зовсім різна – за віком, за статусом. Серед глядачів були і колеги-музиканти, і молодь, і літні люди, і батьки з дітлахами. Вшанував іменинника своєю присутністю і Президент мотоклубу «LINCOLN MC» Віктор «Царь» Памір.

Вільний вхід не завадив благородній ініціативі зі збору коштів на потреби гребінківців, що перебувають на службі в зоні АТО. Біля входу до зали було розташовано скриньку, в яку кожен, хто мав бажання і змогу, вкидав гроші, які після концерту було передано волонтерам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як гребінківці в столиці рок грали

Сам концерт вийшов різнобарвним, душевним і суцільно позитивним. В’ячеслав, який відкрив програму своїм виступом, заспівавши декілька пісень, не приховував свого хвилювання, побачивши, скільки людей прийшло привітати його. Розчулили публіку наймолодші учасниці-танцівниці. Далі – музика ібагато теплих слів. На сцену виходила як «стара гвардія» (Віктор Пшеничний, Євген Козінський, Карпович Сергій), так і зовсім юні таланти. Зокрема, це 17-річна поетеса та співачка Анна Комар, яка вразила глядачів своєю авторською творчістю – віршем та піснею під власний акомпанемент на фортепіано. Відзначились і засновники Мото-рок-фестивалю «Небеса» Олександр Вельбой і Олександр Катруш, який долучив до свого виступу молодого музиканта – випускника черкаського музичного училища, гітариста Романа Шолудько.

 

 

Справжнім видовищем став сет у виконанні гостей з Пирятина – учасників групи «Есенція Єпископа», які не тільки самі виконали кілька пісень, а ще й передали мікрофон своїй колезі Наталії, щоб та заспівала разом із музикантами. Завершила гостьовий блок київська рокерша Сюзанна Елпі, яка буквально запалила публіку експресивним рок-н-роллом, а потім подарувала імениннику і всім присутнім пісню Фредді Меркьюрі про справжніх друзів.

Після Сюзанни на сцену вийшов дитячий танцювальний колектив, який виконав шаманський танок дикунського племені, і завершився концерт виступом В’ячеслава Романова, який не втримався і зістрибнув зі сцени в залу, щоб подякувати ледь не кожному персонально.
 


Публіка не шкодувала долонь і вітала музиканта стоячи. Концерт не залишив байдужим нікого з присутніх! Серед виступаючих навіть проскочила думка вголос – треба щороку так збирати друзів, і день народження людини, яка користується великою пошаною в районі – прекрасний привід для такої щорічної зустрічі. Тож маємо надію, що цей концерт дійсно стане початком щорічного музичного заходу!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Grebenka.com
Фото: Артем Колінько
Відео: О. Катруш



Схожі матеріали:
👁 2668
Категорія: Культура
Теги: В’ячеслав Романов, рок-музикант, Будинку культури, Гребінка




Всього коментарів: 43

0
41 ELPy   (15.12.2015)
Трохи думок вголос

почитала я тут гарячу дискусію між Олександром і Котом.

Один з учасників дотримується позиції професіонала, який проявляє солідарність зі своїм молодшим колегою (в даному контексті різниця в рівні їх професіоналізму значення не має), другий говорить як людина, яка мала бесіду з "молодшим колегою", і "молодший колега" повівся не найкращим чином, показавши, що працювати йому треба не лише над якістю своїх фоторобіт, а й над власною осбистістю (знаю, що Артем це прочитає і, можливо, сприйме це за спробу образити або зачепити, та я лише намагаюсь бути об"єктивною, а чуже сприйняття - то вже не моє горе).

Виходить, що один доводить своє суто з точки зору професійної етики, другий - з точки зору людини, в якої залишився неприємний осадок від спілкування з Артемом, причому спілкування не на якусь особисту тему, а про конкретний напрямок діяльності Артема (зокрема, фотографію).

Можу зрозуміти Катруша як профі, можу зрозуміти Кота як модератора сайту. Розумію, що людині, яка отримала порцію приємностей від Артема, не дуже хочеться після цього "світити" Артема на своїй території. І я б не світила, і це не було б в дусі "ти мене піском обсипав, тому я з тобою не граю". Коли людина не вміє сприймати критику і "трохи" бурно реагує на неї (в даному контексті не маю на увазі когось конкретного!) - значить, людині ще є, над чим працювати в плані етики спілкування. Спочатку поливати гімном, а потім про щось просити/за щось мати претензії - неправильно. Один з моїх колег якось підставив мене перед концертом, а потім просив, щоб я запросила його групу до себе на день народження! Звісно, колега отримав відмову. "Не плюй у криницю, доведеться напитись водиці" - от як це називається. Як я зрозуміла зі слів Кота, аналогічний випадок мав місце бути між ним і Артемом, тому я розумію повну відсутність бажання з боку Кота "світити" Артема на своїй території. Знову-таки - нічого особистого, звичайна професійна етика.

Але Катрушова професійна етика теж має місце бути, і цей момент я теж можу зрозуміти.

От і вийшло, що два випадки професійної етики вступили в хімічну реакцію. І двоє людей, які за інших обставин знаходять спільну мову, в конкретній ситуації гнуть кожен свою лінію і не розуміють одне одного. Один скуштував гімна і тепер не хоче йти назустріч "пригощателю", другому цей "пригощатель" ще не встиг нагадити в тарілку, тож другий надає підтримку зі своєї професійної точки зору.

цілком розумію позицію Катруша, але розумію й Кота з його позицією. І оскільки за гроші тут мова не йде, розглядати ситуацію можна лише з моральної точки зору. Моральна точка зору у двох людей виявилась різною, бо різні люди мали різний характер спілкування з однією й тією ж людиною.

Не збираюсь брати на себе роль арбітра, але сподіваюсь, що Кіт і Катруш таки досягнуть згоди в приватному спілкуванні, бо двоє дорослих адекватних людей завжди зможуть порозумітись wink а Артему порада - чуваче, навчись сприймати конструктивну критику і ігнорувати заяви "твоя творчість - це гімно". Якби я не навчилась сприймати критику, я не мала б змоги рости над собою, а якби я велась на кожного, хто називає мою творчість серенадами для жаб - чорт забирай, я б давно повісилась би на гітарній ремнюці smile


1
42 digitaleks   (15.12.2015)
Сюз, дякую за твій "розбір" ситуації, але буду відвертим:
1. Той, хто "у конфлікті", той сам зрозумів у чому справа. А тим, хто поза конфліктом,  подробиці навряд чи цікаві й потрібні.
2. Святих тут немає. Святі живуть десь високо у горах Тібету. Хтось не вміє сприймати критику, а хтось не вміє об'єктивно й відсторонено модерувати публічний ресурс. Але перше ніяк не повинно впливати на друге!!! Як і навпаки.
3. Немає у мене ніякого конфлікту з Котом. По-перше я не можу конфліктувати з інтернет персонажем (конфліктувати можна з конкретною людиною, яка має конкретний світогляд). По-друге я високо оцінюю внесок Кота у життя міста та району (його провокаційні опуси, на мою думку, талановиті і дуже потрібні для того, щоб гребінківсці частіше замислювались над певними речами). Тому я не бачу сенсу конфліктувати з людиною, яка робить корисну справу. Навіть якщо ця людина ховається за персонажем (бо всі ми прекрасно розуміємо, що так потрібно. Що у маленькому містечку настільки відверті, влучні і провокаційні опуси може публікувати лише людина, захищена анонімністю).
4. Інциндент давно вичерпано. Не бачу потреби у подальших "розборах".

З.І. Друзья! Давайте жить дружно (с) теж Кіт, тільки Леопольд.


0
43 ELPy   (15.12.2015)
Саня, то не стільки розбір ситуації, скільки просто думки вголос і деяке проведення паралелей smile чому і як у мене виникли такі думки - про це ми з тобою говорили в приватній бесіді, яка стосується тільки її учасників smile

то що - привезти спецом для тебе 12-струнну гітару наступного разу? wink будеш як твій тезка Розенбаум, ги-ги-ги smile


0
39 Колінько Артем   (14.12.2015)
Офіційне відео

Не збираюсь ні тут ні деінде нічого коментувати, так як не бачу в цьому НІЯКОГО сенсу. Те що хотів сказати, я сказав і впевнений що адекватні люди розуміють де проблема.

Олександру Катрушу вдячність за відео.
Дивіться відео та насолоджуйтесь wink


0
33 Admin   (13.12.2015)

Якщо комусь так важливо... До відома всім, автор статті залишився за кадром.


0
34 digitaleks   (13.12.2015)
Так, це важливо. Дякую.


-1
29 fg-3-riug   (13.12.2015)
Просліжується слідуюча тенденція : де Олександр Катруш в організаторах, жди скандал. Романову спасіба за концерт.


1
30 Cat   (13.12.2015)
fg-3-riug, лише скандал? Чи ще і гарні масові заходи? пфффф..


0
35 digitaleks   (13.12.2015)
Палюбому, друже! Жалко обличчя не бачу!  biggrin


0
28 digitaleks   (13.12.2015)
А що тут вирішувати? Все вирішується за 47 секунд, дописом у кінці репортажу: дякуємо Артему Колінько за фото. ВСЕ! Інциндент вичерпано!


0
26 Cat   (13.12.2015)
Вопрос , в особистій переписці ти не пробував з"ясувати відповідь? Спробуй. Може виявитися ефективніше, ніж написати тут. Давайте без міжусобних війн на сайті.


3
13 nikolau55   (12.12.2015)


0
27 Cat   (13.12.2015)
nikolau55, ви ,як завжди, оперативно,швидко, доки все актуальне і ще гаряче! респект! cool


0
10 Цинік Васько   (12.12.2015)
А шо то за буковкии на фото, де рокерша в повний зріст? По- моєму щось на кшталт колінько артем написано.. чі я недобачаю? Гм..чо ж тоді такі страсті з боку того ж таки коліьки? А! поняв..просто він вроді тоже виступав, а його не назвали, того і псіханув. Чі не виступав.. не можу згадать..

І кстаті, адміни, уберіть ті буковки чі вам платять за рекламу?


0
9 Ксюша   (12.12.2015)
Был очень хороший концерт. Неожиданное решение с освещением придало шарма и настроения. Категорически не понимаю возмущений под этим материалом. Хотите поиграть в войнушку - идите в личку, Колинько, устраивать публичные истерики будучи мужчиной, это как минимум стыдно. Миллион фотографий разных фотографов и просто людей с фотоаппаратом, наполняют инет и никто не бегает, как сопливая девчёнка - "это моё! это моё!" . Мы живём в эру, когда всё, что выставлено в интернет, является достоянием всех. Тем более, не стоит так убиваться об этих фото, они так себе поо качеству.


0
12 ELPy   (12.12.2015)
Ксюша, за освещение Вы можете выразить свой респект гостям из Пирятина - это они привезли оборудование и того, кто весь вечер им управлял smile


0
18 digitaleks   (13.12.2015)
Якось я істерики не помітив... Мабуть неуважний став...


0
8 Петру у відповідь   (12.12.2015)
Ой, яка біда! Вкрали? Та це ж треба! Нехай Ковінько терміново бере свідоцтво про авторське право, яким закріплено його творчість, і йде у суд! Накаже раз сайт і все буде добре!


0
7 Петро   (12.12.2015)
Колінько Артем , що вкрали фотки, пообрізали виставили за свої??? Класно… Цікаво, хто ж автор матеріалу???


0
6 маринка   (12.12.2015)
Класнющий концерт! Спасіба всім!


0
5 Олекса   (12.12.2015)
Колінько Артем, багато хто робить добрі справи просто так, не заради прославляння самого себе. Вам так хочеться примарної слави? То зробіть щось досконало і вона буде ваша. На мою думку, то й факт, що ваші фото на даному ресурсі - це вже маленька перемога. Автору статті рекомендую: напишіть хто фотографував і всі питання і претензії буде знято. Дякую.


0
17 digitaleks   (13.12.2015)
З чого ви взяли, що Артем хоче слави? )))) Елементарна ввічливість до чужої праці. І да, ви праві. Все вирішується дуже просто - вказанням автору фотографій. А то трохи дивно (при всій моїй повазі до Віктора), згадати, що на концерті був присутній Памір - не забули. А хто автор фото мало того, що забули, так ще й копірайт затерли ))))))


0
19 nikolau55   (13.12.2015)
Доброї ночі.. Правильно Саша ти пишеш... Не поважають чужу працю...


0
23 Cat   (13.12.2015)
nikolau55, конкретніше про неповагу чужої праці, будь ласка


0
21 Cat   (13.12.2015)
digitaleks , ти неуважно читав. Там написано -  у лінії новин ніяких підписів на фото, хіба що сайтівькі(але в разі,якщо вони зроблені адміністрацією сайту). Зрозумів би прерензії, аби на тих фото стояло гребінка.ком. Цього немає. Я чітко написав - буль ласка, створюйте альбом заходу і там можна ставити авторські підписи, як це було з тобою на параді наречених. Далі, якщо ти не в курсі, у пана Колінька це не перша претензія до сайту. Була ситуація, по творчому мікрофону, він ,бачте, сердився, не така була новина написана, хоча новина була взята із газети "Події і коментарі" і вказано було джерело.


0
22 Cat   (13.12.2015)
digitaleks , тепер про працю, яку треба поважати. Сайт міста робиться на голому ентузіазмі, розробники і команда сайту не отримують нізвідки ні копійки і цілодобово працюють над тим, щоб зібрати новини про ВСІХ, про ВСЕ, для ВСІХ. Щоб Гребінку знали всі користувачі інтернету.Те,що кожен підліток на мопеді байкер, кожен, в кого є фотик-фотограф, кожен,хто має голос-співак, а хто ноги-танцюрист, про це не будемо.
Будемо про інше: поважайте роботу адміністрації сайту. Яка ,зокрема, повинна була обрізати ці фото хоча б тому, що їх треба було вирівнювати і надавати божого вигляду. Якщо існує черговий конфлікт тільки тепер уже Колінько-Памір це не проблеми сайту. А проблеми тих, хто грається в протистояння. Був концерт, є репортаж, дякуємо за концерт. так ні, без гімна нікуди.


0
24 digitaleks   (13.12.2015)
Кіт, давай я трохи проясню ситацію.
Перед концертом я зв'язався з адміністрацією сайту з приводу чи буде хтось фотографувати подію, і по особистому питанню. Мені повідомили, що фотографа від сайте не буде! Я, як один з організаторів, домовився з Коліньком, що фотографуватиме він. Безкоштовно.  ОК. Сайт про це не знав, вам ніхто не повідомив. Ви зкачуєте фото з іншого ресурсу, видаляєте копірайт, щоб підігнати розмір до потрібного. Не простіше звернутись до автора фото з проханням надати чи оригінали, чи вже обрізані фото? Мабуть таки я чогось не розумію, але от поясни мені будь-ласка, яким чином прізвище автора на фото зневажає роботу адміністрації сайту??? 
І при чім тут Колінько-Памір? Не вигадуй проблем там, де їх немає! Мені здається, я досить зрозуміло висловився: згадувати в першу чергу доцільно про тих, хто безкоштовно зробив щось корисне для міроприємства, а вже потім про тих, хто вшанував когось своєю присутністю! 

П.С  Що там у вас з Коліньком які непорозуміння - то ваші справи.
П.С.С.  Дякую за репортаж.
К.П.С.С.  (с) Платон мне друг, но...


0
25 Cat   (13.12.2015)
digitaleks, дякую за відповідь.Про неповагу до чиєїсь роботи (безкоштовної,як ти наголошуєш) написав ти, я відповів тобі про ще одну безкоштовну роботу, роботу адміністрації сайту. Фото зайшло разом зі статтею, ніхто ніде їх не скачував. Якщо тебе не влаштовує щось в статті, ти міг написати свою, де б, згідно своїх пріоритетів, розставив би наголоси. Цього ніхто не забороняє і це навіть,як кажуть, "прівєтствується" на сайті. Всі мають можливість його наповнювати. Претензії стосовно статті ми обов"язково повідомимо автору статті і він нехай сам вирішує, про кого писати і як. І ще раз:сайт радо вітає всіх, хто допомагає наповнювати сайт інформацією, а твій нещасний Колінько навіть не знайшов дорогоцінного часу звернутися до адміна з якимись претензіями(може , в нього їх і немає), а ти тут так стараєшся. І додаю вчергове, якщо когось чиєсь прізвище,згадане чи не згадане на полях сайту,допікає, це не є проблемою сайту. Це є внутрішньолюдськими проблемами людей, які вважають себе причетними до створення ситуації чи приймають в ній участь. У нас написано про концерт. А що кожен баче між рядками - то питання фантазії читачів.


0
31 digitaleks   (13.12.2015)
wacko
Кіт, я думав  ситуація досить прозора і зрозуміла. Ну добре... Я напевно не знаю, але мені теж здається, що у Колінька немає ніяких претензій до сайту (він лише мав необачність висловити свою думку з приводу моральної оцінки факту затирання копіпасту). Претензії є у мене: чому у статті не вказано авторство фотографій? Ви не контролюєте автора статті? Добре. Наступного разу радьте вашим респондентам звертатись за інформацією до організаторів. На мою думку - так буде краще для всіх! 

З.І. Я, просто, ототожнював сайт і автора. Виявляється це різні персоналії. Не знав. Сорі!


0
36 Cat   (13.12.2015)
digitaleks, і доводжу до твого відому, що у мене з твоїм другом Коліньком немає ніяких проблем. Я лише чесно написав, що мені десь не сподобалось його фото(воно було виставлено на загальний огляд), він обгадив мене і додав у чс. Справжні дорослі чоловіки так і роблять. Навіть тут сховався, як криса. Хоча, дивлячися правді в очі, у сайту з ним не було ніяких домовленостей, які б сайт порушив чи не виконав.


0
37 digitaleks   (13.12.2015)
Кіт, як на мене - забагато аналізу і висновків. Зверни увагу: ні я, ні мій друг Колінько не використовували епітетів і порівнянь!
У тебе ж всі персонажі вигадані! Чи не так? Чи ти вже дозволяєш собі переходити на особистості?
Кіт, я тебе не впізнаю! Це не ти! Де старий добрий Котяра, з його провокаційними історіями?


0
38 Cat   (13.12.2015)
digitaleks , я відповів по суті. Ні одного лишнього слова.


0
32 digitaleks   (13.12.2015)
Я вже в термінах заплутався )))) Не копіпрасту - копірайту! О!


0
4 Олекса   (12.12.2015)
Цікавий формат заходу, для себе я відкрив по - новому Олександра Катруша. Неочікувано сильно, талановито, експресивно. Дякую.


0
11 ELPy   (12.12.2015)
Олекса, Катруш мене вбив наповал своїм виконанням Третьяковської пісні на той самий циганський мотив, який використав у своїй творчості Висоцький. І хоча тембри голосів "трохи" різні, у виконанні Катруша я почула нотки подачі, характерні для Висоцького. Цим і зачепило, бо творчість Володимира Семеновича мені дуже до вподоби!


0
16 digitaleks   (13.12.2015)
Сюз дякую!  Скоро викладемо відео (об'єми здорові... швидкість потрібна...))))))


0
20 digitaleks   (13.12.2015)
І да! Забув! Сюзанно, дякую, що дала свою гітару на концерті. Чудовий інструмент! Останнім часом рідко беру гітару до рук, а такий інструмент - так взагалі ніколи в руках не тримав! Дікую!


0
40 ELPy   (14.12.2015)
Та нема за що smile для тебе - можу наступного разу привезти 12-струнку, якщо схочеш smile


0
15 digitaleks   (13.12.2015)
Дякую на доброму слові!
(с) Я еще и вышивать могу! И на машинке... тоже... ))))


1
3 Cat   (12.12.2015)
Колінько Артем, адміністрація сайту сама вирішує, у якому форматі викладати фото і відеоматеріали, в разі, якщо на сайті буде створено фотоальбом даного заходу, там можуть бути авторські підписи (як це було на параді наречених на прохання Олександра Катруша). Новинні фотографії не публікуються з написами рекламного характеру, оскільки сайт не рекламний. Дякуємо за розуміння.


0
14 digitaleks   (13.12.2015)
Друзі, не хочу щоб хтось подумав, що я беру на себе роль третейського судді! Ні! Просто вискажу свою думку, як приватна особа. Ви знаєте, я багато років модерую форум фото\відеооператорів (який - не скажу, бо ще за рекламу сприймите). Так от на тому форумі теж довго йде суперечка, чи доцільно дозволяти давати у повідомленнях посилання на інші форуми. Багато хто з адміністрації форуму вважає це неправильним, мотивуючи тим, що, мовляв, ми тут доклали купу зусиль, щоб створити форум. А хтось зайде і буде давати посилання на інші форуми. Я особисто вважаю це дитячою маячнею. Але довести свою точку зору поки що не зміг. Подібна ситуація і з фотографіями Артема.
От скажи, Кіт: яким чином постраждав би сайт grebenka.com, якби на світлинах залишилось ім'я автора? На хвилинку - людина безкоштовно експлуатувала власну, недешеву камеру. Замість того, щоб розвалитись в кріслі і слухати музику - бігала по залу і переймалась ракурсами та ін. І зверніть увагу - людина не пред'являє фінансових чи юридичних притензій. Людина просто зробила, на мій погляд, слушне зауваження.
Ні! Я розумію! Ваш майданчик - ваші правила. Але от ніяк не можу зрозуміти сенс таких вчинків.
Ну а фраза "сайт не рекламний" взагалі звучить як знущання! )))))))


1
1 Глядач   (11.12.2015)
Всім привіт! Де можна переглянути запис концерту?


1
2 Cat   (11.12.2015)
Глядач  , відео знімав Олександр Катруш. Думаю, після обробки матеріалу, він надасть можливість побачити концерт всім бажаючим.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ