Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.12.2014

"Місія доброчинності" у Гребінківському територіальному центрі


В Гребінківському районі зареєстровано понад 1500 інвалідів різних категорій


"Місія доброчинності" у Гребінківському територіальному центрі

Міжнародний день інвалідів (3 грудня) є щорічною подією. Відзначення цієї дати на Гребінківщині - це добра нагода звірити, що вже зроблено, і що потрібно зробити для формування гідних умов життя людей, скривджених долею, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

Станом на 01.12.2014 року в Гребінківському районі зареєстровано понад 1500 інвалідів різних категорій. За цими цифрами люди, котрих обійшла доля, і на біль кожної людини ми зобов'язані відповісти глибоким почуттям милосердя.

Як і минулі роки, Гребінківський районний територіальний центр продовжує співпрацю з приватними підприємцями, керівниками установ та організацій, головами СФГ району з приводу надання посильної матеріальної та натуральної допомоги громадянам з обмеженими фізичними можливостями.

Так як, в зв'язку зі складною та нестабільною суспільно-політичною та економічною ситуацією в країні, що склалася внаслідок подій на Сході України, та з метою підтримки земляків, що воюють в зоні АТО, багато підприємців, керівників установ, волонтерів району брали активну участь у наданні допомоги військовослужбовцям.

Але не залишились вони осторонь і від проблем людей з особливими потребами.

Так, цього року, продуктовими наборами за рахунок спонсорів забезпечено інвалідів І групи, що обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома Гребінківського територіального центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула та шестеро травмовано

Тривалою є співпраця терцентру з Церквою "Христа Спасителя" (пастор Анісімов О. А.), щодо надання тимчасового притулку та ночівлі бездомним громадянам, засобів реабілітації для пункту прокату, гуманітарної допомоги у вигляді одягу та взуття - нужденній категорії населення району, а зараз і переселенцям з зони АТО.

Великим попитом в діяльності територіального центру користується шахово-шашковий клуб "Тура" для пенсіонерів та інвалідів району. Так, з нагоди цього дня проведено черговий турнір серед інвалідів, по завершенню якого переможцям вручено заохочувальні призи.

Люди з фізичними можливостями - це не просто категорія людей. Це окреме життя. Окремі трагедії.

Окремі людські надії на те, що все буде добре. Вони хочуть жити повноцінним життям, вільно пересуватися, не відчувати дискримінації, у працевлаштуванні, мати змогу вільно відвідувати бібліотеки, поліклініки, концерти. Це і сувора правда життя і виклик її випробуванням!



Схожі матеріали:
👁 977
Категорія: Новини Гребінки
Теги: територіальний центр, інваліди, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ