Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.05.2016

Мотоцикли і рок. У Гребінку «злетяться» байкери на фестиваль


Фундамент нині існуючого фестивалю було закладено в травні 1999 року


Мотоцикли і рок. У Гребінку «злетяться» байкери на фестивальЗ 8 липня по 10 липня у Гребінці, відбудеться мото-рок-фестиваль «Небеса - 2016». На святкування з’їдуться десятки «вершників залізних коней».

Як зазначають організатори, метою заходу є вшанування пам'яті людей, чиє життя обірвалось в молодому віці.

Про це інформує спільнота «Мото-рок-фестиваль "Небеса" 2016 м. Гребінка» у соцмережі, організатори якої отримали дозвіл від міської ради на проведення масового заходу.

Відомо, що мото-рок-фестиваль "НЕБЕСА" проводиться в знак вшанування пам'яті людей, чиє життя обірвалося у молодому віці.

Фундамент нині існуючого фестивалю було закладено в травні 1999 року. Тоді двоє друзів Олександр Катруш і Олександр "Ковбой" Вельбой вирішили концертом вшанувати пам'ять свого друга і земляка - саксофоніста московської групи "Містер Твістер" Василя Деркача, який помер від раку у 1996 році.

Так народився фестиваль молодіжної музики, який проходив щороку біля гребінківського Палацу культури. Згодом до заходу приєднались байкери, і фестиваль набув формату байк-злету. Від стін Палацу культури він переїхав на Городищенський ставок, а згодом до парку "Юність", що біля Свято-Георгіївської церкви. В 2008 році фест отримав назву "Небеса", і в його рамках вшановують не лише Василя Деркача, а всіх людей, чиє життя обірвалось у молодому віці.

В рамках мото-рок-фестивалю "Небеса" традиційно проводиться освячення мототехніки, урочистий прохват колоною вулицями міста, на території парку проходять конкурси та розваги для байкерів і, звичайно ж, рок-концерт, беззмінним хедлайнером якого є старі друзі "Небес" - київська група "Цензор". Окрім них, на сцені щороку виступають групи та виконавці з Гребінки, Києва, Пирятина, Одеси, Прилук, Коростишіва та інших міст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в Гребінці відкривається мото-рок фестиваль «Небеса»

Долучитись до свята може кожен бажаючий, адже вхід на фест традиційно вільний. Як зазначив Олександр "Ковбой" Вельбой, фестиваль "Небеса" - для всіх. Для Василя Деркача, для байкерів, музикантів, для хороших друзів і просто глядачів. Для тих, кого хоче згадати кожен, хто приходить на "Юність".



 

Постійними партнерами, спонсорами, друзями фестивалю є кафетерій "Карпати", підприємець Олег Жолобецький, Мотоклуб "Лінкольн", інформаційний сайт міста Гребінка, підприємець Людмила Мехедова.

Гріх не згадати людей, які свого часу також докладали зусиль до проведення фестивалю. Це - пирятинська група "Есенція Єпископа" та Олександр Солодкий.

Постійними учасниками концертної програми є: Вячеслав Романов, "Коростишів Мюзік Бенд", Сюзанна Елпі, "Не Ждали" та беззмінні хедлайнери - київська група "Цензор".

Програма фестивалю:

п'ятниця, 8 липня
- заїзд, розміщення учасників (ночуємо в палатках, мати з собою);
- акустичний концерт місцевих талантів, та всіх бажаючих (наявність музичного слуху та голосу не обов'язкова   )
- вогнище, пісні під гітару...
Гарячі страви, смачні закуски та море пива від кафе "КАРПАТИ" цілодобово.

субота, 9 липня
- сніданок (для зареєстрованих учасників безкоштовно)
- мотопрохват вулицями славетної Гребінки;
- конкурси та розваги для учасників та всіх бажаючих;
- рок-концерт, за участю груп з міст Полтава, Київ, Одеса, Коростишів, та ін.
- вечеря (для зареєстрованих учасників безкоштовно)
Про склад та вартість реєстраційного пакету буде повідомлено додатково.

Ласкаво просимо!
Час згадати друзів...
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1702
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Василь Деркач, 2016, Вельбой, Катруш, цензор, мото-рок-фестиваль, фестиваль, Небеса, Лінкольн




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ