Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.09.2014

На День визволення Гребінки з'їхалися легкоатлети з інших областей


280 спортсменів спортивних шкіл приїхали позмагатися в своєму улюбленому виді спорту


На День визволення Гребінки з'їхалися легкоатлети з інших областей

До Дня визволення м. Гребінка від німецько-фашистських загарбників дитячо-юнацька спортивна школа за підтримки міської ради м. Гребінки провела змагання відкритого чемпіонату Полтавської області з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 1998-99; 2000-2001 років народження.

280 спортсменів спортивних шкіл з міст Яготин, Ромни, Прилуки, Полтава, Кременчук, Лубни, Пирятин, Гребінка  приїхали позмагатися в своєму улюбленому виді спорту.

З цією подією їх привітали: заступник голови міської ради Володимир Зінченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Бігун, голова Полтавської федерації легкої атлетики Олександр Горбачов, який наголосив, що ці змагання є відбірними на чемпіонат України з легкої атлетики, який відбудеться 1-2 жовтня в м. Кіровограді на новому стадіоні.

Після літньої перерви на високі результати ніхто не очікував, але дівчата з м.Ромен Сумської області думали інакше. Поліна Забудська (молодша вікова група) дистанцію 100 м пробігла за 12,8 секунди. Олександра Полтавець з м.Пирятина подолала планку на висоті 175 см, виконавши норматив кандидата в майстри спорту України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Полтавській області на залізничному переїзді сталося ДТП

На цьому фоні вдало виступили вихованці ДЮСШ Гребінківської районної ради. 16 із них стали чемпіонами та призерами відкритого чемпіонату області з легкої атлетики.

Крім цього, наші юнаки переконливо перемогли в естафетному бігові 100-200-300-400 метрів.

За підсумками змагань, троє учнів ДЮСШ м. Гребінка готуються до змагань серед спортсменів 1997-98 років народження в м. Кіровограді. Усі інші готуються до районного кросу, який відбудеться 1 жовтня серед команд шкіл Гребінківського району.

Відділ освіти Гребінківської РДА



Схожі матеріали:
👁 1151
Категорія: Спорт
Теги: Спорт, ДЮСШ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ

 
Сьогодні матеріалів немає.