Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.12.2016

На Гребінківщині невідомі кинули гранату в приватний будинок


Мешканці будинку − подружжя та їхніх п'ятеро дітей − не постраждали


На Гребінківщині невідомі кинули гранату в приватний будинок Сьогодні, близько 7-ої ранку до чергової частини Гребінківського відділу поліції по телефону надійшло повідомлення від 51-річного мешканця с. Овсюки Гребінківського району.

Чоловік повідомив, що в його будинок стріляли зі зброї.

На місце події виїхали працівники поліції Гребінківського відділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, рятувальники, карета швидкої допомоги. Місце події правоохоронці оточил,  поінформували  у прес-службі ГУНП у Полтавській області.

У ході огляду було виявлено розтяжку на вхідних воротах до території домогосподарства з гранатою Ф-1. У дворі заявника вибухнула граната (попередньо РГД-5), вибухом пошкоджено асфальтове покриття діаметром близько 10 см та скло вікна будинку, на стіні будинку була пляма кіптяви діаметром близько 2м.

Поліцейські знешкодили вибуховий предмет на місці події. Мешканці будинку – подружжя та їх п’ятеро дітей не постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині до тла згорів гараж та майно в ньому

Відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 15 (замах на злочин), пункту 5 частини 2 ст. 115 КК України (умисне убивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) та статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю).

Слідчо-оперативна група продовжує працювати на місці події. Правоохоронці встановлюють всі обставини та осіб, причетних до скоєного.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 





Схожі матеріали:
👁 1799
Категорія: Події
Теги: новини Гребінківщини, Grebenka.com, ГРАНАТА, Овсюки, приватний будинок




Всього коментарів: 2

-1
2 Просто голуб   (10.12.2016)
Переселенцям Донбасу/ Поліція їхала півтори години. Потерпілий - АТОшник, переселенець з Донбасу, інструктор батальйону "Торнадо".



0
1 Валентин   (09.12.2016)
То це про кого?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ