Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

27.04.2016

На Гребінківщині працює "Школа соціального робітника"


1 лютого на базі Гребінківського районного територіального центру соціального обслуговування розпочала роботу «Школа соціального робітника»


На Гребінківщині працює "Школа соціального робітника"У Гребінківському районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 1 лютого 2016 року розпочала роботу "Школа соціального робітника", де всі її слухачі мають змогу удосконалити свої знання, навички та вміння, поділитися досвідом.

З цією метою проводяться лекції та практикуми, де моделюються різні ситуації. Основними завданнями "Школи..." є навчити соціальних робітників, як покращити якість надання соціальних послуг.

До працівників територіального центру висуваються дуже високі вимоги. І в чому б не полягала їх робота, основною метою їхньої діяльності лишається допомога людям, а головна риса характеру - людяність.

Навчання проводяться з метою підвищення кваліфікації та загального розвитку соціальних робітників.

Відбулися чергові заняття в "Школі соціального робітника" територіального центру.

З лекцією "Гігієнічний догляд. Профілактика пролежнів" виступив завідувач відділення соціально - медичних послуг територіального центру, лікар - терапевт Віктор Іванович Селезень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінчан запрошують на культурно-мистецькі заходи

Змістовна лекція широко розкрила тему особливостей перебігу хвороб у людей похилого віку, хворих, що перенесли порушення мозкового кровообігу. Слухачі ознайомилися з особливостями застосування гігієнічних навичок персоналу у різних життєвих ситуаціях.

Лекторами - спеціалістами "Школи..." проводяться навчально-тематичні лекції на різну цікаву тематику. Наданий момент були висвітлені такі теми:
- "Законодавче регулювання соціальної роботи в Україні. Нормативно-правові акти, що регулюють надання соціальних послуг".

- "Попередження синдрому професійного вигорання".
Підвищення кваліфікації соціальних робітників територіального центру шляхом самоосвіти у "Школі соціального робітника" буде здійснюватися інадалі.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1012
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінківщина, соціальний робітник, школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Хвору на сказ собаку виявили на території Кобеляцької тер... Хвору на сказ собаку виявили на території Кобеляцької тер...
На Полтавщині підбили підсумки Всеукраїнського тижня безп... На Полтавщині підбили підсумки Всеукраїнського тижня безп...
У Полтаві відкрили найбільший в області Молодіжний Хаб У Полтаві відкрили найбільший в області Молодіжний Хаб
На Полтавщині провели І всеукраїнський фестиваль-конкурс ... На Полтавщині провели І всеукраїнський фестиваль-конкурс ...
На Полтавщині виявлене тіло жінки з ознаками насильницько... На Полтавщині виявлене тіло жінки з ознаками насильницько...
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ