Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.11.2016

На Гребінківщині проходить відбірковий етап конкурсу «Учитель року – 2017»


Взяти участь у конкурсі «Учитель року-2017» виявили бажання 19 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів


На Гребінківщині проходить відбірковий етап конкурсу «Учитель року – 2017»Сьогодні більшість з нас переконані, що де б ми не були і які б часи не настали, слово «вчитель», поняття «школа» завжди будуть атрибутом мудрості, поваги й пошани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні діла.

Бути гарним педагогом – це бути справжнім реформатором майбутнього життя  України, бути апостолом Правди й Науки. Педагогічна праця - це єднання професіоналізму та високих душевних якостей.

Праця і творчість – два крила людського буття. Їхнє поєднання сповнює життя людини сенсом, піднімає особистість в очах інших, викликає почуття поваги. Учитель – це завжди творець. Інакше не може бути.

Традиційний Всеукраїнський конкурс «Учитель року» це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

16 листопада 2016 року на базі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 було проведено організаційне засідання І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017».

Взяти участь у конкурсі «Учитель року-2017» виявили бажання 19 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів.

У цьому навчальному році  конкурс проводиться за такими номінаціями: «Біологія», «Інформатика»,  «Музичне мистецтво», «Початкові класи».

З настановчими словами до конкурсантів звернулася завідуюча районним методичним кабінетом Бігун Наталія Олексіївна. Вона наголосила, що конкурс професійної майстерності – це один з етапів вияву професійного росту вчителя. Сучасний вчитель повинен постійно самоудосконалюватися, особливо в наш час – час комп’ютерних технологій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські поліцейські провели лекцію для дітей

Участь у конкурсі «Вчитель року» є можливістю заявити про себе як про креативну, фахово  компетентну, творчу особистість. Конкурс дає можливість розкрити  професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого свого зростання. Наталія Олексіївна ознайомила учасників конкурсу з умовами, етапами його проведення.

Сподіваємось, що конкурсні змагання, стануть підтвердженням того, що в Гребінківському районі працюють  хороші  вчителі.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1631
Категорія: Освіта
Теги: педагоги, Гребінківщина, Grebenka.com, новини Гребінки, Учитель року-2017, освіта, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ