Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.01.2015

На Гребінківщині ТОВ "Повстинагроальянс" є вправним господарем земель


Для жителів Гребінківщини ТОВ "Повстинагроальянс" є вправним господарем земель та помічником у вирішенні багатьох нагальних питань


Завжди цікаво більше знати про ті підприємства, що працюють поруч. Уже не один рік поспіль для жителів Гребінківського району Полтавщини ТОВ "Повстинагроальянс", що входить до складу одного з найбільших українських агрохолдингів Компанії «Кернел», є дійсно вправним господарем земель та помічником у вирішенні багатьох нагальних питань соціальної сфери.

А все тому, що тут уміють поєднувати професіоналізм та відповідальність, працюючи "З любов'ю до землі та повагою до людей".

Прикметно те що в 2014 році завдяки эффективному плануванню та бюджетуванню Компанії «Кернел» на території машино-тракгорної бригади "Повстинагроальянсу", що розташовується у селі Ульяновка, пройшли капітальні ремонтні роботи.

Сума інвестицій Компанії в проект склала близько 1 млн грн. Варто зауважити, що сьогодні "Повстинагроальянс" в активах земельного банку має 14 500 га землі та близько 200 одиниць високоефективної, сучасної техніки, а по загальновиробничих показниках знаходиться на твердій середині з поміж інших господарств «Кернел».

За словами Віталія Малько. Директора ТОВ "Повстинагроальянс" «Кернел» саме машинно-тракторна бригада в Ульяновці уже не одне десятиліття вимагала капітальних фінансових вкладень та масштабних ремонтних робіт. На жаль, жоден з попередніх власників об'єкту не зміг виділити потрібних коштів для таких робіт. Цього річ, завдяки Компанії, вдалося виконати все задумане, і навіть більше.

Зокрема, заасфальтовано бетонними плитами територію площею близько 3000 м. кв., відремонтовано приміщення майстерні (замінено вікна, дах) та облаштовано побутову кімнату для персоналу. Всі приміщення, у яких працюють люди (токарні, зварювальні) обладнано пристроями для обігріву.

Зазначу, що асфальтування проведено за новітніми технологіями та стандартами з використанням сучасної дорожньо-будівельної техніки марки DЕМАG. А такий благоустрій тракторної бригади lав змогу есфективно розміщувати техніку та ТМЦ, проводити ремонти та якісно зберігати агрегати як в короткостроковому, так і в довгостроковому періодах. Переконаний, що це в подальшому якісно відобразиться на ресурсі використання техніки в цілому, - прокоментував Віталій Миколайович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом 12 місяців 2014 року на Гребінківщині сталося 35 пожеж

З думкою керівника погоджуються механізатори та адмінперсонал господарства. З їх слів проведена робота значно підвищує рівень виконання завдань, культуру виробництва, забезпечує чистоту та охайність виробничого процесу, що також є не менш важливо.

- Відзначу ще й те, що в період економічної та політичної нестабільності в країні дані капіталовкладення, інвестиційні проекти та ремонти дають працюючим людям та нашим пайовикам впевненість у дні завтрашньому зміцнюють довіру та вкотре доводять добросовісність та далекоглядність намірів Компанії в регіоні, - підсумував Віталій Малько.

До слова, в поточному році "Повстинагроальянс" «Кернел» виділило на розвиток соціальної сфери підопічних сіл району (Олександрівська, Тарасівська та Ульяновська сільради) близько 100 тис. грн. Це і покращення інфраструктури зокрема ремонт водонапірних мереж та свердловини, що забезпечує населення с. Ульяновка якісним водопостачанням, закупівля спорядження учасникам АТО, новорічні солодкі презенти для тутешніх дітлахів.

Ось так активно та ефективно працюють кернелівці, інвестуючи в виробничі потужності мільйони гривень, докладаючи максимум зусиль для того, щоб наступний 2015 рік, вкотре приніс щедрі врожаї, дозволив надалі зберегти лідируючі позиції Компанії Кернел на ниві вітчизняного агробізнесу та підтримувати соціальні ініціативи жителів Полтавських сіл.

Довідка: «Кернел» - айбільша агропромислова компанія в Україні та СНД, яка є основним виробником і постачальником соняшникової олії на внутрішньому ринку. Торговельні марки компанії – «Щедрий Дар», «Стожар», «Чумак Домашня», «Чумак Золота». Кернел є найбільшим українським експортером соняшникової олії та шроту, а також основним експортером зернових культур з Чорноморського регіону. Виробничі активи компанії – це чорноземні сільгоспугіддя й сучасні олійноекстракційні заводи.

Логістика Кернел базується на сільськогосподарській інфраструктурі, що включає в себе найбільшу мережу елеваторів і глибоководних експортних терміналів. Одним із пріоритетних напрямків діяльності компанії є сучасне виробництво сільгосппродукції. Земельні угіддя, які орендує Кернел, розташовані в більшості областей України.

Земельний банк Кернел, а це понад 400 000 га родючої землі, обробляють досвідчені фахівці з використанням інноваційних технологій і кращої сучасної техніки. На Хмельниччині Кернел обробляє близько 100 000 га орендованих земель. В компанії працюють понад 20000 співробітників. З 2007 року акції компанії торгуються на Варшавській фондовій біржі. IPO компанії стало кращим в країнах Центральної та Східної Європи за всю історію цієї біржі.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 2124
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Віталій Малько, Ульяновка, Повстинагроальянс, Гребінка, Кернел




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ