Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.05.2015

На Гребінківщині тривав Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності


З 12 по 15 травня 2015 року у дошкільних навчальних закладах був проведений «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»


На Гребінківщині тривав Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльностіЗ 12 по 15 травня 2015 року у дошкільних навчальних закладах був проведений «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».

Захід проходив у три етапи: на підготовчому етапі вихователі провели з дітьми екскурсії та цільові прогулянки - спостереження, читали художні твори, розглядали ілюстрації та мультфільми. Про це повідомляє відділ освіти Гребінківської РДА.

На основному етапі вихователі з дітьми провели різні види ігор з елементами безпеки «Діти у лісі загубились», комплекс розвивальних вправ «Ліки від матінки Природи», бесіди «Вогонь – друг чи ворог?», «Гра і дорога – не друзі», описові та творчі розповіді.

На практичному етапі розв’язували проблемні ситуації, виконували творчі завдання, дидактичні ігри «Сонечко добреі сонечко небезпечне», «Відгадай за описом» (електроприлади – праска, пральна машина, телевізор), моделювали ситуації «Сам удома»,   провели сюжетно – рольову гру «Допомагаємо матусі».

За час проведення Тижня всі розроблені та заплановані заходи, які спрямовані на формування у малят основ безпечної поведінки в довкіллі та свідомого ставлення до власного здоров’я, виконані та діти здобули необхідні їм знання та вміння з безпеки життєдіяльності.
 



В дошкільному закладі «Теремок» м. Гребінка серед груп проводився творчий конкурс на тему: «Безпека життя і здоров’я дитини». Діти проявили свої здібності в малюванні, аплікації, конструюванні, ліпленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці влаштували свято для мам і бабусь

Проводячи «Тиждень безпеки дитини» педагоги ставили за мету всебічно підготувати дітей до вирішення складних життєвих ситуацій, вмінню захистити себе від небезпеки та запобіганню дитячому травматизму, норми поведінки у надзвичайних ситуаціях.

У результаті засвоєння матеріалу діти здобувають всебічні знання з різних розділів безпеки життєдіяльності.

 


Схожі матеріали:
👁 1141
Категорія: Новини Гребінки
Теги: теремок, Гребінківщина, дошкільний заклад, Тиждень знань




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ