Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.09.2017

На Гребінківщині урочисто відзначили День працівників освіти


За вагомий педагогічний внесок в розвиток освіти педагогічним працівникам Гребінківщини вручено грамоти


На Гребінківщині урочисто відзначили День працівників освітиВажко недооцінити той вклад, який вносять у становлення та розвиток особистості кожної людини вихователі та вчителі.

Завдяки клопіткій роботі кожного з них діти залучаються до процесу пізнання світу. Цього дня педагогічні працівники традиційно зібрались на урочистості у районному Будинку культури.

З вітальними словами до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Роспопов В.В., голова районної ради Зінченко В.М., міський голова Колісниченко В.І., секретар міської ради Царенко Л.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Н.С. Про це Grebenka.com повідомили у Гребінківській районній державній адміністрації.

За вагомий педагогічний внесок в розвиток освіти, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти педагогічним працівникам району було вручено спільні грамоти райдержадміністрації, районної та міської рад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині відбулися профілактичні заходи «Увага! Діти на дорозі!»

Піснями, гумором, хореографічними композиціями працівників освіти вітали їх колеги, учні загальноосвітніх шкіл району, вихованці дитячих навчальних закладів, позашкільних навчальних закладів.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.
 
На Гребінківщині урочисто відзначили День працівників освіти


Схожі матеріали:
👁 1446
Категорія: Освіта
Теги: день працівників освіти, освіта, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ