Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.11.2017

На Лубенщині раніше судимий чоловік обікрав магазин (ФОТО)


Підозрюваний протягом року здійснив крадіжки кришок люків по місту


На Лубенщині раніше судимий чоловік обікрав магазинДо поліції Лубенщини із заявою про крадіжку із магазину звернулась 41-річна мешканка одного із сіл Лубенського району.

Виїхавши на місце події поліцейські встановили, що невідома особа таємно проникла до магазину, що знаходиться в селі Снітин та здійснила крадіжку продуктів харчування.

В ході проведених заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки 34-річний житель того ж села. Поліцейським також стало відомо, що підозрюваний протягом року здійснив крадіжки кришок люків по місту.

За словами останнього, викрадені люки він збув на пункт прийому металобрухту, а виручені за них кошти витратив на власні потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині 31–річний чоловік розпилював дуби в лісосмузі

Наразі поліцейськими речові докази вилучено, за фактом крадіжки люків відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 КК України, а за фактом крадіжки поєднаної із проникненням до приміщення за ч. 3 ст. 185 КК України.

Підозрюваного правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України. У справах триває досудове слідство.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

На Лубенщині раніше судимий чоловік обікрав магазин

 

На Лубенщині раніше судимий чоловік обікрав магазин

 

На Лубенщині раніше судимий чоловік обікрав магазин


Лубенський відділ поліції


Схожі матеріали:
👁 1194
Категорія: Події
Теги: Крадіжка, Лубни, магазин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ