Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.09.2022

На Миколаївщині загинув 40-річний військовий з Полтавщини


Світла пам’ять славному сину Лубенщини Сирову Дмитру Степановичу. Уклін і щирі співчуття родині воїна.


молодший сержант Сиров Дмитро СтепановичНайстрашніше у світі – це війна. Не злічити страшного невимовного горя у тих сім`ях, до яких прилетіла чорна звістка про загибель сина, брата, коханого, чоловіка. Знову прийшло горе й у Лубенську громаду.

15 вересня під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Безіменне Миколаївської області загинув командир стрілецького відділення, молодший сержант Сиров Дмитро Степанович.

Про це повідомляє Лубенська міська рада.

Дмитро Степанович народився в Лубнах 27 серпня 1982 року. Закінчив Лубенську загальноосвітню школу №1.
Відразу після закінчення почав працювати у сфері виготовлення меблів. Відслуживши строкову службу повернувся до роботи, розпочав власну справу. Проте, почуття патріотизму та обов’язку змусило знову повернутися в армію.

У 2015-2016 роках Дмитро служить зв’язківцем у зоні проведення АТО/ООС. Пізніше продовжив службу за контрактом у військовій частині, що дислокується у Лубнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині загинув 38-річний військовий з Полтавщини

Щирий та відкритий, відповідальний та патріотичний він не міг бути в тилу, коли на фронті гинуть побратими. За першої ж можливості рушив до них. І ось тепер приєднався до світлого небесного воїнства.
У невимовному горі сім’я.: дружина, мати. Без батька залишилося троє дітей.

Світла пам’ять славному сину Лубенщини Сирову Дмитру Степановичу. Уклін і щирі співчуття родині воїна. Його ім’я назавжди закарбоване у вдячних серцях земляків.

Прощання з героєм відбудеться в Лубнах 22  вересня о 12 годині на Володимирському майдані.

Схожі матеріали:
👁 1991
Категорія: Полтавщина
Теги: Лубни, україна, війна, молодший сержант




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ