Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.08.2022

На Полтавщині автомобіль збив 13-річного мопедиста (ФОТО)


У результаті зіткнення малолітній водій мопеду отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Лубенської лікарні інтенсивного лікування


На Полтавщині автомобіль збив 13-річного мопедистаДорожньо-транспортна пригода сталася 30-го серпня, близько 15-ї години, по вулиці Стовповій в смт Чорнухи Лубенського району. Поліція з’ясовує обставини події.

Поліцейськими попередньо встановлено, що автомобіль «RENAULT SANDERO», під керуванням водія, 1974 року народження, зіткнувся із мопедом «Карпати», за кермом якого перебував 13-річний хлопець.

У результаті зіткнення малолітній водій мопеду отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Лубенської  лікарні інтенсивного лікування.

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція встановлює всі обставини та причини ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За місяць поліція вилучила у полтавців 30 одиниць вогнепальної зброї (ФОТО)

Шановні водії та пішоходи, шановні батьки!

Поліція закликає всіх суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. Проявляти повагу та толерантність один до одного та бути уважними і обережними на вулично-шляховій мережі. З метою уникнення дитячого дорожньо-транспортного травматизму рекомендує батькам посилити контроль за дозвіллям своїх дітей.


На Полтавщині автомобіль збив 13-річного мопедиста
 

Не допускати фактів керування транспортними засобами дітьми, які не мають достатніх знань та навиків керування і не досягли віку, з якого дозволено брати участь у дорожньому русі на велосипедах, мопедах та мотоциклах.  Роз’яснюйте дітям правила безпечної поведінки на дорогах та вулицях. Не допускайте до керування велосипедами на проїзній частині дітей, які не досягли 14-річного віку, а мопедами та мотоциклами – дітей, які не досягли 16-річного віку та не мають водійського посвідчення відповідної категорії.

Пам’ятайте, що за життя і здоров’я дітей відповідальні дорослі.


На Полтавщині автомобіль збив 13-річного мопедиста


На Полтавщині автомобіль збив 13-річного мопедиста


Схожі матеріали:
👁 687
Категорія: Події
Теги: Мопед, дтп, автомобіль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ