Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.04.2023

На Полтавщині браконьєр перевозив 500 кілограмів риби (ВІДЕО)


На Полтавщині поліцейські зупинили водія, який перевозив понад 500 кілограмів риби без документів


На Полтавщині браконьєр перевозив 500 кілограмів рибиНа Полтавщині під час патрулювання Сулинського заказника та прилеглих територій Глобинської громади 12-го квітня, близько 10-ї години, поліцейські зупинили автомобіль «УАЗ», під керуванням місцевого водія, який перевозив понад 500 кг свіжовиловленої риби.

Для встановлення обставин події та джерела походження риби, на місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи поліції.

Дмитро Кисличенко, начальник сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції, зазначив:

«Під час профілактичних заходів «Нерест 2023» працівники відділу поліції №1 Кременчуцького райуправління, спільно з працівниками сектору поліцейської діяльності на воді, в селі Опришки зупинили автомобіль «УАЗ», під керуванням мешканця смт Градизьк, 1990 року народження.

Під час огляду автомобіля поліцейські виявили понад 500 кг риби зі слідами вічкування. Документи на даний вантаж у чоловіка були відсутні.

До того ж даний громадянин вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців за незаконне перевезення водних біоресурсів. За попередньою оцінкою працівників рибоохоронного патруля, завдані державі збитки становлять понад 1 мільйон гривень».

На порушника складено адміністративний протокол за статтею 88-1 (Порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного світу) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині у річці Хорол виявили тіло 46-річного чоловіка

Крім цього, за даним фактом підрозділом дізнання відділу №1 Кременчуцького райуправління поліції (м. Глобине), під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Вилучена риба передана до рибоприймального пункту з подальшою реалізацією та перерахуванням коштів до державного бюджету України. Автомобіль вилучено слідчо-оперативною групою відділу №1 Кременчуцького райуправління поліції (м. Глобине).

Тривають слідчі дії.
 
На Полтавщині браконьєр перевозив 500 кілограмів риби


На Полтавщині браконьєр перевозив 500 кілограмів риби


На Полтавщині браконьєр перевозив 500 кілограмів риби


На Полтавщині браконьєр перевозив 500 кілограмів риби


На Полтавщині браконьєр перевозив 500 кілограмів риби
 
 


Схожі матеріали:
👁 461
Категорія: Події
Теги: Фото, відео, Полтавщина, риба, браконьєр, новина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ