Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.09.2015

На Полтавщині керівники органів місцевого самоврядування змагалися на спортивній арені


Перемогу вибороли найсильніші та найбільш згуртовані команди


На Полтавщині керівники органів місцевого самоврядування змагалися на спортивній арені3 вересня у Полтаві, на навчально-спортивній базі ОДЮСШ «Олімпійські надії», відбулася обласна спартакіада сільських, селищних голів, голів районних рад та їхніх заступників, працівників виконавчого апарату обласної ради.

Метою заходу визначено активізацію фізкультурно-оздоровчої роботи серед керівників органів місцевого самоврядування.

Організаторами змагань виступили обласна рада, управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України.

Відкрили спартакіаду голова обласної ради Петро Ворона, перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко, заступник голови обласної ради Володимир Микійчук, голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України Анатолій Головань.

У вітальному слові Петро Ворона, зокрема, висловив вдячність керівникам органів місцевого самоврядування за те, що вони власним прикладом заохочують громадян до участі у спорті, пропагують здоровий спосіб життя. Адже саме спорт, за словами Петра Ворони, є запорукою духовного і фізичного здоров’я нації.

Керівники органів місцевого самоврядування змагалися на спортивній ареніГолова обласної ради назвав корисним і позитивним те, що спортивні змагання серед сільських, селищних голів, голів районних рад, депутатів місцевих рад стали в нашій області традиційними та запевнив, що обласна рада й надалі підтримуватиме розвиток фізкультури і спорту на Полтавщині, особливо – у сільській місцевості.

Представники 18 районів області більше трьох годин доводили спортивну майстерність у пляжному волейболі, шашках, перетягуванні канату, гирьовому спорті.

Перемогу вибороли найсильніші та найбільш згуртовані команди.

У пляжному волейболі перше місце здобула команда Глобинського району, друге – Решетилівського, третє – Хорольського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині закрили обласну дирекцію банку “Аваль”

У перетягуванні канату перше місце виборола команда Кобеляцького району на чолі із головою районної ради Василем Мірошниченком, друге Новосанжарського району, третє - у команди Диканського району.

Керівники органів місцевого самоврядування змагалися на спортивній ареніУ гирьовому спорті перше місце у Валківського сільського голови Полтавського району Віктора Якимовича, який підняв гирю 125 разів і вчетверте здобув звання переможця обласної спартакіади; друге - у голови Козельщинської районної ради Юрія Марченка (результат у 120 підйомів), третє – у Ручківського сільського голови сільського голови Гадяцького району Володимира Гнатенка (результат у 119 підйомів).

У змаганнях з шашок перше місце здобула команда із Зіньківського району, друге – з Оржицього, третє – з Козельщинського.

В особистому заліку з шашок 1 місце у Власівського сільського голови Зіньківського району Сергія Хоменка; друге – у голови Оржицької районної ради Володимира Карлова; третє – у Новогалещинського селищного голови Козельщинського району Григорія Гаврильця.

У загальнокомандному заліку призові місця дісталися відповідно командам: Гадяцького, Кобеляцького та Оржицькього районів.

Команда виконавчого апарату обласної ради в загальнокомандному заліку отримала десяте місце.

Нагороди переможцям вручив голова обласної ради Петро Ворона.

Він відзначив дружню щиру атмосферу, яка панувала на змаганнях, подякував колегам за завзятість та волю до перемоги.

Схожі матеріали:
👁 1148
Категорія: Полтавщина
Теги: Змагання, Полтавщина, керівники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ