Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.07.2023

На Полтавщині нетверезий чоловік погрожував вбивством жителю Ромоданівської ОТГ


Відомо, що фігурант вже потрапляв у поле зору поліції за аналогічне правопорушення.


На Полтавщині нетверезий чоловік погрожував вбивством жителю Ромоданівської ОТГЧерез лінію «102» 5 липня, близько 18:40, мешканка Миргородського району повідомила, що у дворі квартирного будинку невідомий погрожує вбивством її чоловікові.

За адресою, яку вказала заявниця, швидко прибула слідчо-оперативна група Миргородського райвідділу поліції.

Також на встановлення особи зловмисника і транспортного засобу Ford Maverick, яким він пересувався громадою, були орієнтовані екіпажі сектору реагування патрульної поліції.

На місці події поліцейські з’ясували, що до правопорушення може бути причетний 45-річний миргородець, якого місцеві жителі знають як активіста. Відомо, що певний час чоловік працював у комунальному підприємстві з охорони громадського порядку та безпеки на території Миргородщини.

За свідченнями учасників події, нетверезий зловмисник на автомобілі приїхав до подвір’я чоловіка заявниці та завдав йому удар кулаком у голову. Свої дії активіст супроводжував погрозами фізичної розправи та демонстрацією предмета, схожого на пістолет.

Ймовірного фігуранта виявили у Миргороді – працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили його автомобіль в одному з мікрорайонів міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині через загоряння побутового газу постраждала дворічна дитина

Дізнавачі поліції, за процесуального керівництва прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Окрім того, за фактом керування транспортним засобом у стані сп’яніння поліцейські склали відносно порушника адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП. Матеріали скерували до суду для ухвалення правового рішення.

Відомо, що фігурант вже потрапляв у поле зору поліції за аналогічне правопорушення.

Схожі матеріали:
👁 609
Категорія: Події
Теги: Ромоданівська ОТГ, нетверезий чоловік, вбивство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ