Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.03.2023

На Полтавщині обладнують GPS-модулями міжміський та приміський транспорт


Наразі налагоджують діалог із перевізниками, зокрема щодо забезпечення автобусів GPS-модулями


На Полтавщині обладнують GPS-модулями міжміський та приміський транспортІз початку лютого на Полтавщині реалізовують пілотний проєкт GPS-моніторингу пасажирського автомобільного транспорту. Це дасть змогу контролювати роботу приміського і міжміського транспорту.

Наразі налагоджують діалог із перевізниками, зокрема щодо забезпечення автобусів GPS-модулями. Їх встановлення  у транспорті необхідне, щоб водії не відхилялися від графіку руху, та для фіксації кількості автобусів, які працюють на маршрутах.

Про це на апаратній нараді в начальника Полтавської ОВА 27 березня повідомила начальник управління інфраструктури ОВА Світлана Лоскот.

«Впровадження вказаної системи дозволить забезпечити постійний контроль у режимі реального часу за рухом пасажирського транспорту та поліпшить якість пасажирських перевезень в області, – сказала Світлана Лоскот. – Нині GPS-модулі встановили 19 перевізників на 44 маршрутах, надали організатору логіни і паролі для доступу до даних моніторингу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Полтавщині: під ковш екскаватора потрапив 45-річний чоловік

Нині Управління внесло зміни до догорів про організацію перевезень пасажирів автомобільним транспортом, якими зобов’язано перевізників встановлювати GPS-модулі для передачі даних.

У межах обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на 2021-2024 роки передбачено 800 тис. грн на впровадження системи GPS-моніторингу. На черговій сесії обласної ради депутати ухвалили відповідне рішення.

Схожі матеріали:
👁 415
Категорія: Полтавщина
Теги: полтава, Тролейбус, GPS-модуль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ