Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.01.2022

На Полтавщині п'яний водій «пустив» свій автомобіль під кригу (ФОТО)


На момент прибуття поліції чоловік перебував у стані сп’яніння – драгер показав 1,87 проміле алкоголю в крові


На Полтавщині п'яний водій «пустив» свій автомобіль під кригуПригода сталася 9 січня, на річці Псел, на території Великосорочинської тергромади Миргородського району.

На щастя обійшлося без постраждалих. Рятувальники спільно з волонтерами розчистили кригу та за допомогою спецтехніки місцевого підприємства витягли «ВАЗ 2115» на берег.

Про «ВАЗ», що провалився у глибоководну річку, до поліції повідомив диспетчер територіального підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій. До рятувальних заходів долучилися водолази ДСНС, група реагування патрульної поліції та місцеві жителі.

Екіпаж патрульної поліції, який прибув на виклик, встановив, що автомобіль «пішов» під кригу за 20 метрів від берега, під час спроби змінити напрямок руху. 40-річний водій встиг самостійно покинути автівку та безпечно дістатися берега до її занурення у воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП на Полтавщині: загинула сумчанка, яка керувала автомобілем «Рено Дастер»

На момент прибуття поліції чоловік перебував у стані сп’яніння – драгер показав 1,87 проміле алкоголю в крові, що майже у 10 разів перевищує допустиму норму.

водій «пустив» свій автомобіль під кригу
 

Відносно водія поліцейські склали два адміністративних протоколи: за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу (стаття 124 кодексу України про адміністративні правопорушення) та за вживання водієм транспортного засобу алкоголю після дорожньо-транспортної пригоди (частина 4 статті 130 КУпАП).

водій «пустив» свій автомобіль під кригу


водій «пустив» свій автомобіль під кригу


водій «пустив» свій автомобіль під кригу


Схожі матеріали:
👁 1411
Категорія: Події
Теги: Полтавщина, автомобіль, річка, пьяний водій, Rev11




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ