Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.08.2023

На Полтавщині у річці потонув 12-річний хлопчик (ФОТО)


Поліція Полтавщини встановлює обставини загибелі малолітнього хлопчика в річці Сула


На Полтавщині у річці потонув 12-річний хлопчик До Миргородського райвідділу поліції 14-го серпня, близько 17:00, надійшло повідомлення від мешканки Лохвицької громади,  що в селі Білогорілка під час купання в річці Сула зник місцевий 12-річний хлопчик.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції, рятувальники, водолази ДСНС міста Кременчук та лікарі екстреної медичної допомоги.  

Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, попередньо встановила, що місцевий хлопчик, 2011 року народження, рибалив на річці Сула. Через деякий час він зайшов у річку покупатися та зник під водою.

Начальник відділення поліції №2 (м. Лохвиця) Миргородського райвідділу поліції Олександр Мелашенко, повідомив:
 
«У ході проведення рятувально-пошукових заходів 14 серпня, близько 22-ї години, працівники рятувально-водолазної служби виявили на дні річки дитину без ознак життя. Хлопчик знаходився на відстані близько 2,5 метрів від берега на глибині близько 4 метрів. Для встановлення причини смерті його тіло направлено на судово-медичну експертизу».


На Полтавщині у річці потонув 12-річний хлопчик
 

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 пунктом 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боражуючий боєприпас ST-35 «Грім», українських розробників, дальність поразки 30 км, комплекс максимально «GPS-незалежний»

Причини та обставини трагедії з’ясовує слідство.

На Полтавщині у річці потонув 12-річний хлопчик
 
"Шановні громадяни!

Закликаємо посилити контроль за дозвіллям малолітніх дітей під час літніх канікул. За жодних обставин не залишайте їх без нагляду!

Не відпускайте малолітніх дітей купатися у водоймах без нагляду дорослих.

Пояснюйте, що купання в річках, ставках та озерах може бути небезпечним.

Навіть для гарного плавця серйозну небезпеку становлять сильна течія, вири та приховані під водою предмети.

Наголошуємо, що гратися у воді, стрибати з човнів, надувних матраців і плотів - небезпечно.  

Також наголошуємо,  що купатися поблизу шлюзів і мостів, запливати за межі відведених для купання місць - категорично заборонено.

У човнах чи байдарках всі діти обов’язково повинні бути в рятувальних жилетах.

Дослухайтесь до наших порад і бережіть дітей від біди!", - йдеться у повідомлення Головного управління Національної поліції в Полтавській області.


На Полтавщині у річці потонув 12-річний хлопчик


Схожі матеріали:
👁 586
Категорія: Події
Теги: Полтавщина, Сула, трагедія, річка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ

 
Сьогодні матеріалів немає.