Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

25.05.2016

На Полтавщині виявили матір, яка тримала немовля в антисанітарних умовах


Інспектори ювенальної превенції Лубенщини виявили восьмимісячну дитину в будинку, де відсутні будь-які умови проживання


На Полтавщині виявили матір, яка тримала немовля в антисанітарних умовахІнспектори ювенальної превенції Лубенщини виявили восьмимісячну дитину в будинку, де відсутні будь-які умови проживання. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

В ході проведення комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання території Лубенського району інспектори ювенальної превенції у напіврозваленому будинку, в якому відсутні вода, опалення і світло та повсюди розкидані речі й інше сміття, поліцейські виявили малюка.

За словами 23 – річної матері дитини, вона разом із донечкою,приїхала в село три дня тому із Черкаської області, де раніше проживала із співмешканцем, але з даним чоловіком вона посварилась, тож і прибула в Лубенський район до своєї матері для постійного місця проживання.

Перевіривши даний будинок, в якому, окрім того, що відсутні санітарно-гігієнічні умови проживання, поліцейські виявили, що в будинку зовсім не було продуктів харчування, тож на місці вирішено негайно забрати звідти малолітню дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З липня на Полтавщині запровадять нові технології в оформленні пенсій

«Співробітниками поліції викликано місцевого фельдшера, яка на місці оглянула малолітню дитину та в подальшому її разом із матір’ю тимчасово влаштовано до дитячого відділення Лубенської міської лікарні до вирішення питання по суті», – зазначив керівник місцевого відділу поліції Валерій Бевзюк.

 

 

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 1385
Категорія: Полтавщина
Теги: поліція, Лубенщина, лікарня, даний будинок, дитина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ