Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.05.2014

На Полтавщині вокзального шахрая оперативно затримали правоохоронці-транспортники


На залізничній станції Пирятин Південної залізниці чоловік шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном


На Полтавщині вокзального шахрая оперативно затримали правоохоронці-транспортники

На залізничній станції Пирятин Південної залізниці чоловік шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном одного з пасажирів. Зловмисника «по гарячих слідах» затримали співробітники транспортної міліції.

До чергової частини лінійного відділу на ст. Гребінка Управління МВС України на Південній залізниці звернувся 44-річний місцевий мешканець, який повідомив, що на ст. Пирятин Південної залізниці незнайомець шахрайським шляхом заволодів його мобільним телефоном.

Громадянин розповів, що, чекаючи на потяг, до нього підійшов незнайомий чоловік та попросив його телефон, щоб подзвонити. Також він пояснив, що його власний мобільний зламався, а йому необхідно здійснити терміновий дзвінок.

Поки чолов’яга розмовляв по телефону, на платформу прибув потяг і потерпілий громадянин ненадовго відволікся. Таким влучним моментом й скористався зловмисник. Заволодівши чужим мобільним, він швидко зник у невідомому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До відома жителів Гребінківського району! Графік планових відключень електропостачання

Отримавши прикмети вокзального шахрая, правоохоронці розпочали пошукові заходи. Невдовзі в одному з магазинів неподалік залізничної станції Пирятин транспортні міліціонери виявили чоловіка, у якого й вилучили мобільний телефон потерпілого. Зловмисником виявився безробітний, раніше судимий 42-річний мешканець Чернігівської області. У вчиненому він повністю зізнався та пояснив, що телефоном заволодів з корисливих мотивів з метою його подальшого продажу.

Наразі відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 КК України (шахрайство), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років. Досудове розслідування триває, всі подальші обставини події встановлюються.

СЗГ УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1577
Категорія: Події
Теги: Крадіжка, шахрай, мобільний телефон, пирятин, вокзал, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ