Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.12.2020

На Полтавщині за добу сталося шість ДТП: троє осіб загинуло, семеро травмованих


Закликаємо громадян суворо дотримуватися Правил дорожнього руху, враховувати погодні умови та стан дорожнього покриття,


На Полтавщині за добу сталося шість ДТП: троє осіб загинуло, семеро травмованихДорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули та травмувалися люди, сталися 21 та 22 грудня у Кременчуці, Полтаві, Машівському, Лохвицькому, Лубенському та Великобагачанському районах Полтавської області.

У Полтаві по вулиці Овочевій 21-го грудня близько 10:30 водій автомобіля «Volkswagen», 1970 року народження,   здійснив наїзд на жінку-пішохода, 1935 року народження.

Внаслідок ДТП потерпіла з тілесними ушкодженнями госпіталізована до медичного закладу.

Цього ж дня, близько 18-ї години, на автодорозі «Кролівець-Конотоп-Ромни-Пирятин», водій автомобіля «Nissan X-TRAIL», 1993 року народження, скоїв зіткнення із автомобілем «MAN», під керуванням водія, 2001 року народження.  Внаслідок ДТП водій та пасажир кросовера, а також водій вантажівки доставлені до Лохвицької ЦРЛ.

ДТП на Полтавщині
 

У Кременчуці по вулиці Леонова близько 18-ї години автомобіль «SKODA Octavia А5», під керуванням водія, 1991 року народження, зіткнувся із автомобілем «ВАЗ-2109», під керуванням водія, 1995 року народження. Внаслідок зіткнення автомобіль «ВАЗ-2109» в’їхав в електроопору. У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗу» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до медичного закладу.


ДТП на Полтавщині


ДТП на Полтавщині


О 22-й годині в селі Базилівщина Машівського району автомобіль «ВАЗ-2107», під керуванням водія 1978 року народження, не впоравшись із керуванням, здійснив наїзд на електроопору, в результаті падіння якої, водій помер на місці. Його пасажир, 1992 року народження, із тілесними ушкодженнями госпіталізований до Машівської ЦРЛ.  

 ДТП на Полтавщині
 

22-го грудня близько 6-ї ранку на автодорозі Київ-Харків-Довжанський поблизу села Іванівка Лубенського району водій автомобіля «Фіат Добло», 1987 року народження, допустив зіткнення із автомобілем «Газель». У результаті ДТП водій автомобіля «Фіат Добло» від отриманих травм помер на місці пригоди, водій автомобіля «Газель» з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.


ДТП на Полтавщині
 

Близько 7-ї ранку на 285 км а/д Київ-Харків-Довжанський в селі Поділ, Великобагачанського району, водій автомобіля «CHRYSLER PACIFICA», 1970 року народження, допустив наїзд на жінку-пішохода, 1946 року народження. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинула на місці пригоди.   


ДТП на Полтавщині
 

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортних пригод.  

Закликаємо громадян суворо дотримуватися Правил дорожнього руху, враховувати погодні умови та стан дорожнього покриття, бути максимально уважними за кермом.

Відділ комунікації поліції Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 1034
Категорія: Події
Теги: Полтавщина, дтп




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ