Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.09.2023

Начальник Полтавської ОВА закликав прискорити підготовку до опалювального сезону


На Полтавщині до опалювального сезону підготували 141 котельню (91,4%). На ці роботи було залучено 160, 27 млн грн.


Начальник Полтавської ОВА закликав прискорити підготовку до опалювального сезонуПідготовка об’єктів житлово-комунального господарства Полтавської області до роботи в осінньо-зимовий період триває згідно із затвердженими графіками.

Про це на апаратній нараді повідомив директор Департаменту будівництва, містобудування і архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики ОВА Едуард Рева.

Районні військові адміністрації спільно з органами місцевого самоврядування розробили плани-графіки реагування на випадок блекауту. У вересні-жовтні проводять стрес-тести для узгодження дій кожної відповідної служби.

«Нині комплексно підготовлено до функціонування в осінньо-зимовий період 91% житлового фонду, 98% закладів соціальної сфери, 100% загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, 89% закладів охорони здоров’я та 91% котелень»,– повідомив Едуард Рева.

Усі комунальні підприємства готуються до того, що опалювальний сезон може проходити в умовах значних обмежень.


Апаратна нарада, Полтавська ОВА
 
«Єдиним варіантом безперебійної роботи підприємств житлово-комунального господарства під час опалювального сезону залишається забезпечення їх резервними джерелами енергопостачання. 120 критично важливих об’єктів водопровідно-каналізаційного та теплового господарств забезпечені генераторами», – зазначив Едуард Рева.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін дав доручення приділити увагу підготовці теплопостачання проблемних мікрорайонів. Тепло в оселях полтавців має з’явитися вчасно.
 
«Область має 42 генератори, які передасть на баланс теплопостачальних підприємств. Наступного тижня їх вже можуть встановлювати, – зазначив Дмитро Лунін. – Решту генераторів підприємства зможуть придбати самотужки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як запобігти розвитку депресії восени

Також Дмитро Лунін наголосив, що в районах необхідно провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо погашення боргів за спожиті комунальні послуги. Це дасть можливість підприємствам зменшити заборгованість за природний газ та сприятиме стабільному проходженню опалювального сезону.
 
Апаратна нарада, Полтавська ОВА


Схожі матеріали:
👁 625
Категорія: Полтавщина
Теги: Полтавщина, опалювальний сезон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ