Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.05.2012

Нові поїзди Hyundai – більш ергономічні



Нові поїзди Hyundai – більш ергономічні

Конфігурація салону, розташування місць, комфорт поїздки в поїздах Hyundai відповідає світовій практиці та останнім тенденціям в сфері ергономіки і технічного дизайну.

Експерти вважають, що поїздка у швидкісних поїздах набагато комфортніша, ніж в автомобільному чи авіатранспорті.

Для порівняння сидіння для пасажирів І класу мають ширину 500 мм, ІІ класу – 450 мм, що відповідає санітарним нормам, які діють в Україні – 450 мм. Для порівняння крісла літаків зазвичай мають ширину від 450 мм в економ–класі до 500–550 мм у бізнес-класі.

Дизайн та оснащення крісел поїзда Hyundai враховують специфіку подорожі на дальні відстані, забезпечуючи високий рівень комфорту навіть при тривалій поїздці. Адже пасажирське місце має регульовану спинку крісла, індивідуальне освітлення, відкидний або привіконнbq стіл, відкидну опору для ніг, вбудований аудіо та відео модуль; розетку між кріслами для підключення зарядних пристроїв і ноутбуків.

У двох вагонах поїзда Hyundai (першому та останньому) є місце для розміщення інвалідних візків, поряд з яким знаходиться спеціальний туалет, розрахований на використання інвалідами на візках, який, як і інші туалети, оснащений кнопкою аварійного виклику стюардів. Підлога у всіх зонах поїзда Hyundai одного рівня, що полегшує переміщення інвалідних візків. Для посадки та висадки пасажирів на візках використовується спеціальний пандус.

У вагонах  є широкі полиці для ручної поклажі, багажні полиці, місця для великого багажу. У І та ІІ класі норми безкоштовного провозу багажу становлять однаково 36 кг. Для порівняння у літаках в економ–класі можна провезти 20кг, в бізнес–класі – 30, у першому класі – 40 кг.

У буфеті поїзда Hyundai, що знаходиться в одному з вагонів ІІ класу, можна перекусити, випити чаю, кави, безалкогольні та алкогольні напої. Буфет оснащено холодильником, конвенційною піччю, пристроєм для миття рук із проточною водою.

У вагоні підтримується комфортний клімат незалежно від пори року. Використання сучасних звукоізолюючих матеріалів забезпечує оптимальний рівень шуму. Для зниження рівня шуму і вібрації поверхня кузова вкрита звукопоглинаючими та антикорозійними матеріалами.

Усі вагони електропоїзда обладнані системою вентиляції і кондиціонування повітря з функцією: охолодження повітря в літній період і обігріву в зимовий період. Систему оснащено таким чином, щоб досягти максимальної ефективності та мінімального енергоспоживання. Вагони мають верхній електричний обігрів та електричні обігрівачі на підлозі.

Кожен вагон обладнано двома екологічними вакуумними туалетами та одним універсальним туалетом,  пристосованим для людей з обмеженими можливостями. Туалет має відповідний поручень, оснащений унітазом, кошиком для сміття, раковиною для миття рук, електричною розеткою, дзеркалом, витяжною вентиляційною системою, світильником та клапаном змивання. Двері мають внутрішній замок. Підлога неслизька та зносостійка.

Магістраль


Схожі матеріали:
👁 1287
Категорія: Освіта
Теги: комфортний клімат, кондиціонування повітря, Нові поїзди Hyundai




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ