Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.05.2015

Обдарованій учнівській молоді Гребінки вручено сертифікати про грошові винагороди


Сертифікати про грошову винагороду Гребінківської міської ради в розміри 100 грн. отримали:


Обдарованій учнівській молоді Гребінки вручено сертифікати про грошові винагородиВідповідно до міської Програми роботи з обдарованою молоддю на 2015 рік, яка затверджена рішенням 27 сесії Гребінківської міської ради від 21 січня 2015 року,

Положення про грошові винагороди учням-переможцям та призерам обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, учням-переможцям та призерам обласного етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, під час проведення свята Останнього дзвоника в загальноосвітніх навчальних закладах міста представники Гребінківської міської ради вручили Сертифікати про грошові винагороди Гребінківської міської ради кращим учням шкіл за їх навчальні та творчі досягнення. Сертифікати про грошову винагороду Гребінківської міської ради в розміри 100 грн. отримали:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Гребінківської райдержадміністрації зустрівся з учасниками АТО
  • Комар Анна, учениця 10 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1,  яка зайняла ІІІ місце в обласному етапі V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді та ІІІ місце у Всеукраїнському етапі даного конкурсу.
  • Яценко Назар, учень 8 класу Гребінківської гімназії, який зайняв ІІІ місце в обласній олімпіаді з історії та І премію у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Квітуча Україна».
  • Запара Анастасія, вихованка Будинку дитячої та юнацької творчості, учениця 8 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, яка здобула І премію у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Квітуча Україна».
  • Зінченко Катерина, учениця 7 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, яка здобула ІІІ місце в обласній олімпіаді з математики.

Випускники шкіл міста, які отримають Сертифікати про грошову винагороду Гребінківської міської ради під час свята Випускного вечора:

  • Черненкова Єлізовета, учениця 11 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, яка здобула ІІ місце в обласній олімпіаді з математики.
  • Костянецька Віолета, учениця 11 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, яка здобула ІІІ місце в обласній олімпіаді з англійської мови.
  • Сирота Владислав, учень 11 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, вихованець ДЮСШ, кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики.
  • Шевченко Юлія, учениця 11 класу Гребінківської гімназії, вихованка ДЮСШ, кандидат в майстри спорту України з футзалу.
  • Сергієнко Владислав, учень 11 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, яка здобув І місце в обласному колоквіумі науки і техніки (МАН).
  • Богуш Олександр, вихованець Будинку дитячої та юнацької творчості, учень 11 класу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, який здобув І премію у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Квітуча Україна».


Схожі матеріали:
👁 1524
Категорія: Новини Гребінки
Теги: випускнинй, Гребінка, 2015




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ