Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

25.12.2014

Остання сесія Гребінківської районної ради в 2014 році


З Мінсоцполітики повідомили, що буде відбуватися оптимізація структури терцентрів і відділення будуть об'єднуватися


23 грудня відбулася 30-а сесія Гребінківськоїрайонної ради 6-го скликання.

На розгляд сесії були винесені такі питання: про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік, про порядок фінанасування видатків районного бюджету в 2015 році до його затвердження сесією районної ради, про проведення інвентаризації майна спільної власності територіальних громад району, про затвердження Положення про Трудовий архів та спільної програми підтримки і розвитку Трудового архіву на 2015 рік, про план роботи районної ради на 2015 рік, про відповідь на звернення депутатського корпусу Гребінківської районної ради, про розгляд подання райдержадміністрації.

Депутати розглянути та прийняли відповідні рішення з кожного питання. Як завжди, хвилюючим було питання про внесення змін до районного бюджету на 2014, так як від цього залежала виплата заробітної плати вчителям.

Вцілому направлено коштів на оплату праці працівникам галузі “Освіта" в грудні поточного року 1975190 грн.

На попередній сесії депутати направили звернення до Міністерства соціальної політики України щодо збереження в структурі терцентру відділень соціально-медичних послуг та до Полтавської ОДА стосовно надання фінансової допомоги на оплату послуг з теплопостачання спорткомплексу та передачу його до спільної власності територіальних громад області.

Депутати отримали відповіді. З Мінсоцполітики повідомили, що буде відбуватися оптимізація структури терцентрів і відділення будуть об'єднуватися.

На звернення депутатського корпусу щодо спорткомплексу відповідь надала Т. Ю. Семенова, заступник диретора Департаменту ЖКГ Полтавської ОДА. Зокрема вона вказала, що за результатми 10 місяців план доходів загального фонду обласного бюджету виконано на 97% (недовиконання -18 млн. грн.). відповідно очікується невиконання річного плану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині працівники ДАІ затримали автомобілі зі зброю

Тому передача спорткомплексу до спільної власності територіальних громад Полтавської області недоцільна. Депутати направили звернення до Міністерства молоді та спорту та народному депутату Т. Кутовому.

Також депутати вислухали керівника Гребінківської філії ПАТ “Полтаваобленерго’’ І. В. Тищенка про стан з відключенням електроенергії в районі. Графік відключень електроенергії.

Учнівський театральний колектив під керівництвом вчителя Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Н.В.Бондаренко підготував святкову програму, з якою завітав до працівників районної ради. Юні артисти співали українські щедрівки, читали вірші про новорічні свята.

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 1177
Категорія: Новини Гребінки
Теги: бюджет, Гребінківська районна рада, депутати, сесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ