Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.06.2014

Петро Ворона відвідав із робочою поїздкою Гребінківський район


Голова обласної ради провів виїзний особистий прийом громадян – жителів району


Петро Ворона відвідав із робочою поїздкою Гребінківський район

6 червня голова обласної ради Петро Ворона здійснив робочу поїздку у Гребінківський район.

Голова обласної ради провів виїзний особистий прийом громадян – жителів району.

Звернення громадян стосувалися питань газифікації сільських населених пунктів, охорони довкілля, житлового забезпечення молодої сім’ї та ін.

За порушеними на особистому прийомі питаннями голова обласної ради Петро Ворона зробив доручення відповідним службам та зобов’язав їх у порядку контролю доповісти про реагування на запити громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці урочисто відкрили пришкільний оздоровчий табір "Веселка" при ЗОШ І-ІІІ ст. № 4

Потому Петро Ворона взяв участь у пленарному засіданні двадцять п’ятої сесії районної ради, яке вів голова районної ради Валерій Зінченко.

Депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за перший квартал 2014 року, затвердили внесення змін до районного бюджету на 2014 рік, обговорили стан підготовки до оздоровлення дітей та підлітків у літній період, розглянули інші питання життєдіяльності територіальних громад району.

У своєму виступі Петро Ворона проаналізував ситуацію в Україні та в області відносно наповнення бюджетів, акцентував увагу на проведенні реформи з децентралізації влади, наголосив на необхідності тісної співпраці влади та громадськості у вирішенні питань розвитку територій.

Потому голова обласної ради зустрівся із журналістами районних засобів масової інформації та відповів на їхні запитання.

Цього дня Петро Ворона ознайомився з роботою Гребінківської центральної районної лікарні, спілкувався з медичними працівниками та хворими, цікавився матеріальною базою лікарні, рівнем надання медичних послуг населенню.

У Мар’янівській сільській раді Петро Ворона відвідав могилу Євгена Гребінки та вшанував пам’ять видатного земляка покладанням квітів.

Полтавська обласна рада



Схожі матеріали:
👁 1223
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Полтаська рада, Гребінківський район, Петро Ворона, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ