Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.09.2023

Під час мінометного обстрілу загинув Герой з Полтавщини Михайло Рожнятовський


Михайло Володимирович народився 21 квітня 1975 року у Лубнах


загинув Герой з Полтавщини Михайло Рожнятовський12 вересня, вірний військовій присязі, під час мінометного обстрілу в районі селища Новоселівське, Сватівського району, Луганської області отримав поранення несумісне з життям і загинув житель Лубен -  гранатометник механізованого батальйону військової частини, солдат Рожнятовський Михайло Володимирович.

Про це повідомляється на сторінці Facebook Пирятинської громади.

Михайло Володимирович народився 21 квітня 1975 року у Лубнах. Виховувала хлопчика бабуся, оскільки рано став сиротою. Світлим, позитивним, активним його й досі пам’ятають у загальноосвітній школі №8, яку він закінчив.

Пізніше отримав освіту у Лубенському лісотехнічному коледжі. Працював у Лубенському відділенні «ПРИВАТБАНКУ». Трудовий шлях продовжив у державних та приватних охоронних структурах Лубен та Києва.

Михайло був освіченою людиною, захоплювався читанням, цікавився політикою. Звичайно, він не міг бути байдужим до подій в Україні. Тому, без вагань рушив за призивом до військкомату. З березня цього року він встиг здобути спеціальність артилериста та успішно воювати  на Лиманському напрямку та в Луганській області.

На жаль, війна дуже рано обірвала його життя. У пам’яті рідних, численних друзів Михайло Володимирович залишиться позитивним та життєрадісним, щирим і привітним, душею компанії і надійним товаришем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителя Гребінки засудили до 5 років в’язниці через крадіжки в умовах воєнного стану

Слова глибокого співчуття сім’ї загиблого: дружині, сину та доньці, рідним та друзям.
Ми будемо з вдячністю берегти пам’ять про земляка- героя.

Вічна і світла пам’ять та Царство небесне.

Прощання з РОЖНЯТОВСЬКИМ Михайлом Володимировичем відбудеться 19 вересня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

загинув Герой з Полтавщини Михайло Рожнятовський


Схожі матеріали:
👁 846
Категорія: Події
Теги: Новоселівське, Сватівський район, мінометний обстріл, Лубни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ