Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.03.2014

Пирятинські медики повернули Олександра Гаркавенка на посаду головного лікаря ЦРЛ (ВІДЕО)


В освіті недорахування зарплати становить 3,5 млн. грн.


Пирятинські медики повернули Олександра Гаркавенка на посаду головного лікаря ЦРЛ  

26 лютого 2014 р., близько 10:00 до районної ради м. Пирятин прийшли представники закладів охорони здоров’я. Їх було близько 400 осіб.

Медики вимагали залишити на посаді головного лікаря ЦРЛ Олександра Гаркавенка, який напередодні написав заяву на звільнення. Спочатку Олександра Михайловича не було в залі, його інтереси боронила дружина, вимагаючи повернути їй заяву. Пізніше він з’явився особисто.

Лікар вищої категорії Валентина Бобир прочитала звернення до голови районної ради Сергія Пазюка, депутатів районної ради і представників Народної ради від імені, як вона стверджувала, «усього трудового медичного колективу Пирятинщини».

Вимога - повернути на посаду головного лікаря Пирятинської ЦРЛ Олександра Гаркавенка. Медики відмовлялись покидати залу адмінбудинку доки їх вимоги не виконають. Щоб робота лікарні і поліклініки не була паралізована повною відсутністю працівників, заява про звільнення була повернута Олександру Гаркавенку, і лікарі повернулись до роботи.

6 темою засідання Народної ради було налагодження співпраці з правоохоронними органами. Присутні висловлювали зауваження до роботи органів міліції. Було вирішено до відділу Народної ради зі зв’язків із правоохоронними органами долучити 2 осіб з юридичною освітою.

Напередодні відбулось 5 засідання Народної ради.

Новообраний голова Пирятинської райради повідомив, що за 1,5 дні перебування на посаді він уже виявив низку порушень і приховувань попередньої влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Хоч і гривня стрімко падає, біля пунктів обміну валюти у Гребінці черг немає

Зокрема, в освіті недорахування зарплати становить 3,5 млн. грн. В одному з відділів РДА оформлено 13 штатних одиниць, а реально працює лише 11.

Також Сергій Пазюк підкреслив, що жителям Пирятинського району не потрібно буде платити за аналізи. «50 тис. грн. з вільного залишку коштів райради будуть перенаправлені на потреби ЦРЛ. Тобто в майбутньому при здачі аналізів у Пирятинській районній лікарні не потрібно сплачувати кошти. Мета - зняти напругу в суспільстві», - повідомив Пирятинській Правді Сергій Георгійович.

Також на засіданні переважною більшістю голосів присутні обрали головою Народної ради депутата Пирятинської міської ради Владислава Гуленка.

Близько 2 год. тривало обговорення головного питання - люстрації влади. Висловитись мали змогу всі охочі. Переважна більшість присутніх проголосувала за повну люстрацію влади і повну перевірку діяльності представників влади.

Народною радою було створено Антикорупційний відділ.

Пирятинська правда

ВІДЕО:


У містечку, на Полтавщині, де знімали відомий радянський фільм "Королева бензоколонки", зміну влади люди почали з головного лікаря. Люди обурені, і скаржаться на медичну корупцію.


Схожі матеріали:
👁 2426
Категорія: Здоров'я
Теги: освіта, медицина, пирятин, црл, недорахування, Олександр Гаркавенко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ