Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.10.2023

Поліція Полтавщини розслідує вбивство чоловіка, тіло якого знайдено у болоті


До особливо тяжкого злочину причетний житель Миргорода, 1958 року народження


поліціяЧоловіка зі слідами насильницької смерті побачили на заболоченій ділянці одного з районів міста, вранці 17 жовтня. Про виявлене тіло місцеві жителі повідомили до Миргородського районного відділу поліції.

Уже ввечері цього ж дня поліцейські встановили особу, причетну до умисного вбивства. На часі слідчі з’ясовують мотив злочину та обставини його скоєння.

Для проведення невідкладних слідчих дій та оперативних заходів залучили слідчих Слідчого управління обласної поліції, оперативників Управління карного розшуку та спеціалістів-криміналістів Головуправління поліції, кінологів зі службовими собаками, а також слідчих та оперативників Миргородського райвідділу поліції.

Начальник територіального підрозділу поліції Віталій Ярмолюк прокоментував:
 
«Слідчо-оперативна група поліції встановила, що загиблим є місцевий житель, 1982 року народження. Тіло направили на судово-медичну експертизу для визначення причини його смерті».


кінолог зі службовою собакою
 

Він також додав, що за результатами реалізації оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліція встановила особу чоловіка, причетного до особливо тяжкого злочину. Ним виявився житель Миргорода, 1958 року народження.
 
«Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомив Віталій Ярмолюк.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Схожі матеріали:
👁 1045
Категорія: Події
Теги: кінолог, поліція, службовий собака




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ