Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.11.2015

Полтавський регіон отримав Домінантний Мотоклуб формації МС: LINCOLN MC (POLTAVA)


Святкування з приводу присвоєння нового статусу LINCOLNMC (POLTAVA) відбулося у кемпінгу «Мала Круча»


Полтавський регіон отримав Домінантний Мотоклуб формації МС: LINCOLN MC (POLTAVA7 листопада 2015 року сталася знакова для моторуху Полтавщини і моторуху України подія: Полтавська область отримала Домінантний Мотоклуб Формації МС.

На Полтавщину завітали представники Міжнародного Мото-Альянсу  «LEGIONBROTHERHOOD» на чолі з президентом Сергієм «DARK», щоб зустрітися з членами LINCOLN MCС (POLTAVA) та представниками мотоспільноти полтавського регіону.

Відбулася гостинна зустріч президентів клубів на межі Київської та Полтавської областей. Поважних гостей вітали з хлібом-сіллю, в маєтку українських традицій «Мала Круча», що на Пирятинщині,

Поважні гості були приємно здивовані виступом підшефних Мотоклубу «Лінкольн» - учасників танцювального колективу«Забава» Гребінківської музичної школи (хореограф Оксана Лісова), які виконали «Привітальну» і вручили коровай дорогим гостям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині вживають заходів для боротьби із африканською чумою

Далі відбулася розмова двох президентів Мотоклубів: «LEGIONBROTHERHOOD» Сергія «DARK» та LINCOLN MCС (POLTAVA) Віктора «Царя» Паміра.

Під час святкової вечері, присвяченої закриттю МОТОСЕЗОНУ-2015, президент «LEGIONBROTHERHOOD» Сергій «DARK» оголосив присутнім про надання  Мотоклубу LINCOLN MCС (POLTAVA) нового, домінантного статусу - МС.

Вітаючи президента LINCOLN MC (POLTAVA) Віктора «Царя» Паміра, Сергій «DARK» сказав, що «старі ідеї перших американських байкерів - бандитизм, наркотики і беззаконня - вже не актуальні, як і війни між клубами, бо ми не в Штатах, а в Україні, і для нас існують інші цінності - мир, дружба, злагода.

Бо ми їздимо по одних дорогах, живемо в одній країні, нас об'єнує любов до мото, тому потрібно підтримувати одне одного. І зазначив, що «Лінкольн» - молода, амбітна команда, яка може стати гідним прикладом дружби і взаємоповаги.

Святкування з приводу присвоєння нового статусу LINCOLN MC (POLTAVA) відбулося у кемпінгу «Мала Круча», де учасники зустрічі поласували українськими стравами, прийняли участь у конкурсах і з задоволенням аплодували знаменитому полтавському шоу-балету «Флеш», який співпрацює з Мотоклубом «Лінкольн» на постійній основі.

Мотоклуб «Лінкольн» починався, як Гребінківська молодіжна громадська організація, згодом переріс у LINCOLN MCС (POLTAVA). Відомий своїми масовими заходами і популяризацією здорового способу життя та патріотичного виховання молоді, позапартійним статусом і благодійною діяльністю.

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 4330
Категорія: Суспільство
Теги: Мала Круча, клуб. Пирятин, Мотоклуб. Лінкольн, Гребінка




Всього коментарів: 41

0
40 макс   (23.12.2015)
Стоп - кто такие легион? МС? вроде нет, как они могли открыть МС?


0
41 ELPy   (31.12.2015)
Ну здрасьте, приехали...
Легион - это МС международного формата


1
29 nikolau55   (16.11.2015)
Та що ви там сперечаєтесь,,,МС))) МСС, яка різниця))).



Оце ось ММС!!!!!


1
31 Cat   (16.11.2015)
nikolau55 , гагага)) бачу, дівчата вам,Санич, до вподоби)) То ви не були на корпоративах нашої рда і ради :)) Там теж гарні дівчата, тільки ті,що там працюють ого як гаряче виглядають після келиха винчика))


0
34 Admin   (18.11.2015)
Так гарне фото чи ні?


0
35 digitaleks   (18.11.2015)
hands Мені сподобались! Особливо Сюзанна у плюшевій кохточці! ))))))


0
39 ELPy   (26.11.2015)
ой, Саня, засмущав :):):) спецом для тебе одягну її 3-го грудня, як будемо Романова вітати smile


0
38 nikolau55   (19.11.2015)
Класні фотки, я роздрукував, та повісив на стіні, є на що подивитись!


1
20 dzhulss   (15.11.2015)
Читаю новости.
1) МСС Линкольн получил доминирующий статус МС 7.11.2015 (как сказано в статье)
Давайте-ка вспомним.
Во-первых. На сайте есть блог клуба Линкольн, который и ведет собственно сам президент. Давайте посмотрим на название - Територія МС "LINCOLN" . Как-как говорите..МС? А когда это было? А было это 10.03.2014 - вышла первая статья со словами "Територія МС "LINCOLN" розпочинає свою діяльність.". В 2014 году МС?? Та ладно...
2) Не смотря на вышеприведенное, организация МС Линкольн появилась еще ранее (если верить новостям сайта в то время, 2013 год).
3) Жилетка байкера - его имя и лицо. Хорошо. Давайте посмотрим на жилетку Виктора Памира в 2013-м году (!). Что мы на ней видим? Эмблема, в центре которой виднеется надпись "МС". (Фотографии есть на его социальных страницах)
Но новости нам говорят, что только 2 года спустя Линкольн получил статус МС.
То-есть Виктор Памир и все его сторонники сами обьявили себя МС на этой территории и спокойно ездили несколько лет? 
Или как парень с нашивкой МС стал МСС, чтобы потом героически получить статус того-же МС?
Мне добавить нечего, я просто констатировал общедоступные факты, выводы делайте сами.


0
21 ELPy   (16.11.2015)
Все сказанное Вами - верно в плане дат. В плане остального - я бы не призывала "делать выводы", потому как знаю некоторые подробности из первых рук - от г-на Дарка, моего земляка. Но не считаю нужным выкладывать эти подробности, потому как не мое это дело. Если Виктор сочтет необходимым прокомментировать сказанное Вами - он это сделает сам.

могу лишь сказать, что до официального признания и статуса МС "Линкольн" не позиционировал себя как доминирующая организация в регионе, а ездить никому никогда не запрещалось.

В контексте истории вспомнился лубенский "Марш", уже не существующий, участники которого носили нашивки МС, не представившись иерархии, но при этом также никто не объявлял себя доминирующей формацией в регионе. Не помню со слов того, кто рассказывал о "Марше", чем все закончилось и успел ли клуб получить статус в иерархии перед тем, как развалиться, но сам факт. Случай с "Линкольном" и нашивками без официального статуса - не первый и не последний в истории нашего мотодвижения, но по-своему уникальный, это уж точно!


0
23 Cat   (16.11.2015)
ELPy, людина перекручує факти на зручний для себе лад))

Я там написав, що бути мс в Гребінківському районі - себто не бути вольником і не бути байкером-це одне.

А мати статус МС в масштабах області-інша опера)


0
24 dzhulss   (16.11.2015)
То поясни що тут перекручено?
Два роки тому нашивка МС нічого не означала, а сьогодні це вже подія обласного масштабу?
Нашивка була? Була. МСС Було? Було (і це не я сказав, це все є на сайті). Тепер знову МС. Так, все вірно.


0
27 ELPy   (16.11.2015)
Шановний, а чому б Вам не задати свої питання Царю особисто або не попросити його вийти в обговорення і пролити світло на цей момент? Чи Ви боїтеся Паміра? не бійтесь, він не кусається smile


0
28 dzhulss   (16.11.2015)
Я пишу коментарі до подій на сайті та протиріч у статтях і часі. Ви переконуєте мене в зворотньоиу, тому Вам питання і задаю.
Я думаю не тільки мені було б дуже цікаво почути безпосередньо від нього, чи когось уповноваженого з клубу. Тому що те що кидають на сайті має провокаційний характер. Я з ним особисто не знайомий, і контактів його не маю.
Та і навіщо мені когось звати, за людину голосно говорять справи, які в деяких (деяких!) випадках схожі на дитячий садок та блюзнірство. Якщо Лінкольн вважатиме за потрібне - він усе пояснить, я думаю.


0
25 dzhulss   (16.11.2015)
Я уверен, что Вы знаете больше. Но. Я отношусь к тем людям, которые знают ровно столько  - сколько здесь написано. А, как видите, факты противоречат друг-другу. С одной  стороны справедливое байкерское братство, глобальное событие не только для города, но и области - МСС за пару месяцев получил статус МС от верхушки (Ваши слова).
А что с другой стороны? А с другой - лично президент Линкольна доказывает, что ездить в составе МС можно и без всяких там понятий, иерархий и т.п. 
Или то было детское баловство, а теперь мальчик вырос и пора уже заняться серьёзными делами? Или как? Ну либо на этом сайте кто-то врет или врал когда-то, а теперь пишут правду.


0
22 Cat   (16.11.2015)
dzhulss , читаємо уважно: клуб отримав домінантний статус в ПОЛТАВСЬКІЙ області. Там написано на жилеті внизу "Полтава" - видно вам?

А раніше був ГРЕБІНКІВСЬКОЮ організацією. 

Тобто виріс і територіально і статусно.


0
26 dzhulss   (16.11.2015)
Видно. Чому тоді раніше там не було написано "Гребінка"?


0
30 Cat   (16.11.2015)
dzhulss , гагага:)) чому, питаєш?)) я вже пишу із-під столу)) а чому повинно було бути написано "гребінка"? де це сказано? от не гребешся в темі - не блюзнірствуй) Бо реально смішно)


1
32 digitaleks   (17.11.2015)
wacko Ше один... Одні Шерлоки Холмси кругом... Як же людям хочеться викрити, схопити за руку того, у кого щось виходить краще ніж у них.
Шановні, відповіді "на поверхні"! І я більше ніж упевнений, що ви їх знаєте! Просто лукавите, і займаєтесь охотою на відьм.
Ну, ок! Поясню.
Колись Памір створив громадську організацію "Гребінківська районна молодіжна організація "Мотоклуб "Лінкольн". Саме під цією назвою (скорочено і переведено на англ. МС "Lincoln") створено сторінку на сайті. Пізніше, коли життєвий шлях Паміра перетнувся с шляхом Сергія "Дарк"-а, все стало так, як це заведено за законами байкерства, (всі послідуючі перейменування і т.д.). За законами, які Памір міг і не знати (він теж звичайна людина!) Не займайтесь дурницями. Не терпите Паміра - ну зустріньтесь, вискажіть своє відношення, виясніть стосунки. Шо ви намагаєтесь придратися до дрібниць (дат, написів, тощо...) мотоклубу, організації, яка особисто вам нічим не зобов'язана! Краще владу критикуйте! Думаю там є до чого дійсно придратися!!!


0
33 ELPy   (18.11.2015)
Саня, та нащо владу? Хай з себе починають, самі ж бо не святоші crazy


0
36 dzhulss   (18.11.2015)
Я запитую, тому що це подається у публічній площині інтернету, а не у приватній розмові. 
А тому хотілось би фільтрувати речі, які один-одному суперечать і все ж таки знати правду.
У Вашому пості я знайшов відповіді на питання, які приводив. 
Це краще ніж безглузді відгавкування на цілком адекватні факти. Дякую! Тепер все стало зрозуміло.


0
37 digitaleks   (18.11.2015)
Відверто кажучи, мені не зовсім зрозуміла мотивація "хотілося знати правду". Вірніше навіть не мотивація, а та настирливість, з якою люди на анонімних форумах шукають правду про сторонніх чи взагалі незнайомих людей. Таке враження, що ця інформація вплине на їх особисте життя.
Але в будь-якому випадку, радий, що ми знайшли порозуміння.


0
19 ELPy   (15.11.2015)
Дуже правильно зазначив Дарк про дружбу і взаємоповагу! Дійно, ми не в Штатах, часи не ті... і нема сенсу для міжклубних баталій, не кажучи вже про історичний характер стосунків між клубами та вільними байкерами. Дуже приємно бачити, як клуби підтримують один одного, і як керівництво МС тепло спілкується з вольниками. Статуси статусами, але дорога робить нас рівними незалежно від того, чиї кольори ми носимо та чи носимо їх взагалі. Так що... дуже приємно бачити, що разом з відданням належним історії сучасні байкери беруть із цієї історії найкраще і на основі цього найкращого просувають ідею дружби, миру і взаємодопомоги.
була там, бачила, чула. Суцільний позитив, ніякого натяку на те, що хтось вище, а хтось нижче! Вольники вітають клубників з успішною діяльністю, а клубники поважають вибір вольників на користь буття вільного райдера. Так тримати!


0
16 Александр   (14.11.2015)
Уважаемый автор, объясните пожалуйста, что такое Доминантный Мотоклуб Формации МС и кто такой выдающийся Сергей Дарк?? Так как в Google, я ничего не нашел ни про деноминацию, ни про дарка.. Для простого читателя вашего сайта очень интересно.. Чем эта встреча важная для Гребенки...


0
18 ELPy   (15.11.2015)
Александр, я не являюсь автором материала, но попробую на Ваш вопрос ответить.

Есть вольные байкеры - они могут кататься сами по себе, могут организовываться в сообщества типа МФК (мото-фан-клуб), у этих сообществ могут быть свои правила, руководство, устав. Но это - сообщества без претензии на иерархию.

А есть вот эта самая иерархия, корни которой уходят в историю американских байкеров. Клубные форматы МС или МСС - это, как говорится, не просто так. Есть целый ряд правил, прав и обязанностей. Есть верхушка (в эту верхушку входит и МС Legion, президентом которого является Сергей "Дарк"), есть территориальный раздел, есть клубы, доминирующие на той или иной территории. Обязанность этих клубов - следить за порядком в мотодвижении в пределах региона, встречать и сопровождать представителей МС или МСС из других регионов, проводить мотоциклетные мероприятия (мото-фесты или что-либо другое, не запрещенное уставом). Просто так зарегистрировать МС или МСС нельзя - чтобы вступить в иерархию, нужно представиться "верхним", а в пределах своего региона - доминирующей формации.

Иерархия в мотодвижении считается чем-то весьма значимым и престижным, носить цвета и символику клуба - большая честь, требующая обязательств. До статуса МС порой "дослуживаются" в течение нескольких лет, да и статус доминирующего клуба в регионе просто так "верхние" не дадут. В случае с Lincoln - клуб начинался как общественная организация, летом с разрешения "верхних" реорганизовался в МСС, а теперь официально получил статус МС, доминирующего в Полтавской области. Это немалое достижение, учитывая срок в несколько месяцев и юный возраст "Царя". Даже больше: такое стремительное развитие событий - это практически беспрецедентный случай для иерархии. Срок реально ничтожно короткий, а Президент "Линкольна" еще очень молод - и уже такие результаты.

И вот этот вот успешный клуб, получивший такой солидный статус за такой короткий срок - родом из Гребенковского района. Вот почему это событие настолько знаменательно для Гребенки и всего района в целом.


0
13 Partizan   (13.11.2015)
Я запитав, чому Гребінківський Лінкольн провів зустріч у Кручі, а не у Гребінці і все. Причиму тут п"яні чи трезві.. Так би і Гребінківці побачили гарні ноги та труси танцюристок!!!Як що це була "закрита - приватна " вечоринка, не для гребінківців нічого й її розмальовувати...Чому ж "Небеса" свої зустрічі проводять у рідному місті... А тут такий галас піднявся....


0
14 Cat   (13.11.2015)
partiya_, старий дідо,як пеньок, а ще хоче до дівок?  love lol


0
15 ELPy   (13.11.2015)
тому, що "Небеса" - це фестиваль для всіх, а подія, про яку йде мова, стосується лише клубу. Тому тільки керівництву клубу вирішувати, де проводити, кого запрошувати і все таке інше. Знову проведу паралель з весільними гульками - Ви ж не нарікатимете на молодят за те, що вони зробили СВОЮ подію так, як вважають за потрібне?
до речі, Гребінка бачила і ведучого, і шоу-балет "Флеш" на Параді наречених, так що не треба розказувати smile


0
10 xnett   (13.11.2015)
Зрозумійте правильно,я не проти Віктора як особистості,і його забав,просто не солідно всім вам йому в цьому підігрувать,мов би у нас нічого іншого нема лише він.
Це звичайна промушин компанія,яка нічого за мету немає,лише як задоволення своїх якихось дитячих мрій.
А про кошти...
Ну зрозуміло, то його діло куди витрачати їх,але.....
Але жаль що ви ніхто не зрозумів що я мав на увазі.
Просто те що він так пафосно відмічає якісь свої особисті події,і в той же час вас усіх втягує в це,недуже солідно,для вас.Стільки витрачено коштів,краще б життя комусь врятував,або допоміг нужденному,армії і тд..
Врешті-решт,не треба так за нього заступаться,я лише виклав свою точку зору.Ви такої думки,я трохи іншої,це ж плюрализм думок,не більше...
Ну взагалі то вибачте,я більше не буду чіпати вашого Царя.


3
11 Cat   (13.11.2015)
xnett , є певна організація , створена однодумцями. Вони ведуть свою діяльність, згідно Статуту, не порушуючи закон. Принагідно, допомагають, беруть шефство над кимось, з кимось співпрацюють, проводять свої заходи. Це злочин? Ні. В своєму напрямку мають певний ріст, визнання з боку тих, хто має вищий статус по їхній діяльності. Приємно те, що люди з Гребінки чогось добиваються, щось створюють, не відібравши і когось і працюють у вибраному напрямку. Це краще, ніж пити пиво, курити шмаль, красти чи вбивати. А стосовно святкувань - то ви згадайте недавні часи, коли закінчилися вибори, партії роздали штабні зарплати і всі генделика міста два тижні були зайняті приливанням виборів. Святкувати не заборонено законом. Лінкольн має бездоганну репутацію і є частиною Гребінки. Як і всі інші організації, що об"єднують людей за інтересами. Тільки  У Лінкольні вже люди і з інших районів Полтавщини. Хай ростуть.


1
12 ELPy   (13.11.2015)
у мене питання - а що поганого в тому, щоб досягати своєї мети і робити так, щоб мрії здійснювались?
Як на мене, то й весільні гульки - суцільна показуха, яка зводиться до "дивіться всі, ми поставили державу перед фактом, що спимо разом, і ми з приводу цього розфуфирились і не пошкодували бабла на їдло і бухло для купи родичів, яких навіть самі не знаємо". Але ж ніхто нічого не каже, коли людина викладає фотки з весільних гульок, бо для людини це - важлива подія (а для багатьох дівчат - здійснення дівчачих мрій).
Так от. Людина досягла певної мети - організація, яку вона очолює, здобула поважний статус. І це - свято не лише для очільника, а й для усіх, хто приймає участь у діяльності. Людина запросила на відзначення такої події почесних гостей і гідно зустріла їх. Від весільної показухи такий захід відрізняється лише характером, суть - та сама.
Так чому тоді весілля - це добре і правильно, а визначна і урочиста подія для організації - це самопіар і показуха? Тоді вже, шановний ораторе, чекаю какахи в бік всіх пар, які гуляють своє весілля замість того, щоб "зайнятись корисними справами" або "віддати гроші на благодійність".


2
17 digitaleks   (15.11.2015)
Жаль, що ви не зрозуміли, що ми маємо на увазі. Проблема не у Паміра (його не треба захищати). Проблема у тих, хто намагається придратися до будь-якої дрібниці. А ще смішніше - коли хтось, з якогось дива, вимагає пояснень.


-1
5 xnett   (12.11.2015)
А тепер розкажіть,кому все це треба?Я розумію амбіції Віктора аж пруть,але я хотів би зрозуміти кому кроме самих їх і його,цей міждусобойчик треба?
Це ж стільки бабал в чувака,що цілі танцювальні коллективи запрошує для свого кайфу і просто понтонуться перед пацанами з города?!
Якби він(вони) займались благодійністью,давали гроші на лікування якихсь бідних верств населення,чи ще щось подібне,а так,все це просто дитячі забавки.
Я розумію,що зараз всі почнуть говорити,що для Гребінки це круто,але це не курто,це дешеві понти
Потрібні реальні дії,і тоді люди зрозуміють,що цей клуб займається не самопіаром,і самозадоволення царя,а і чимось корисним для спіольноти.


2
6 digitaleks   (12.11.2015)
Як зручно, правда?
Заходити під вигаданим набором символів, і розповідати, хто, що, як і навіщо повинен робити!
Друже, я думаю Памір сам розбереться, куди йому витрачати свої кошти, де проводити заходи, робити щось корисне для спільноти чи займатись самопіаром клубу!
Ти чого так переймаєшся?


0
8 Cat   (12.11.2015)
digitaleks  , ти дивний) Переймається людина, як переймалася  і за ваші "Небеса". Не зайнята нічим, багато часу для переймання чужим життям і чужою дільністю. Вибори закінчилися, з"явилось більше вільного часу, можна і поперейматися.


1
7 Cat   (12.11.2015)
xnett ,  ви, бачу,  вмієте розказувати всім, хто і на що повинен витрачати свої гроші. Тобто у вас вдало виходить бути розпорядником Чужих коштів. та хай хоч і в піч викидає Свої гроші, вам, мій давній друже(я ж професійну етику вмикаю, не палячи ваш писок), повинно бути байдуже. Люди розуміють чим займається клуб і для чого. Як ви не розумієте - ідіть на дебати до президента))


0
9 ELPy   (12.11.2015)
Кому треба? Хоча б тим, хто там був (людям з Києва, Гребінки та Пирятина). Бо якби це не було потрібно тим людям, вони б там не були.

А куди Віктору і його мотоклубу втирачати особисті чи клубні кошти - це їхня справа. До речі, на відміну від деяких, Царь - дуже скромна персона, яка в разі благодійності не буде носитись із благими справами як півень з яйцем. І в чужу кишеню він теж не заглядає, а мовчки робить на свою. Бери приклад smile

далі - про самопіар. А хоч би й так - людина робить свою справу і піарить своє. Це дійсно варте поваги. І робить людина свою справу досить гідно, якщо хтось вдається до спроб самому набити собі рейтинг на імені цієї людини wink

а якщо потрібні реальні дії - іди і дій, а не обсирай людину, яка є гідною по життю, знає, чого хоче, і прямує до своєї мети.


1
4 ELPy   (12.11.2015)
Дуже рада за Царя! Статус МС - це неабияке досягнення, особливо зважаючи на короткий термін (кілька місяців - хоча зазвичай на отримання статусу МС йде не один рік) і на юний вік голови Мотоклубу.
Хочеться відмітити високий рівень організації заходу. Все було бездоганно. Дуже вдячна Царю за запрошення і ще раз вітаю "Лінкольн" з отриманням такого почесного статусу smile


-1
1 Partizan   (11.11.2015)
Чому ж це приславутий "Лінкольн" провів зустріч у В.Кручі, а не у РІДНОМУ МІСТІ!!! Гребінка не той рівень, немає де побухать, тобто провести "святкову вечерю" Сором Гребінці чи мотоклубу...


1
2 Cat   (11.11.2015)
partiya_  , якщо ви бачили когось із мотоклубу десь п"яним - дайте знати.


1
3 ELPy   (12.11.2015)
partiya_, якщо Ви знаєте, як правильно робити та організовувати - будь ласка, відкривайте мотоспільноту, отримуйте статус МС і вирішуйте, як, де і чим зустрічати своїх гостей. Які питання? smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ