Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.11.2023

Помер від поранень в лікарні: на Полтавщині попрощаються з Артуром Шаповалом


Прощання з Артуром Шаповалом відбудеться 22 листопада об 11:00 на площі перед адмінбудівлею Пирятинської міськради


Помер від поранень в лікарні: на Полтавщині попрощаються з Артуром Шаповалом Обірвалося життя 33-річного захисника Артура Шаповала. Попрощаються з воїном на Полтавщині, куди він переїхав після початку повномасштабного вторгнення.

Про те, що Артур Шаповал помер, повідомили в Пирятинській громаді 21 листопада.

Народився захисник 21 серпня 1990 року в Слов’янську на Донеччині. Після початку повномасштабної війни переїхав до Пирятина.

Узимку 2023 року Артур Шаповал став до лав Збройних Сил України. Проходив військову службу у 22-у окремому мотопіхотному батальйоні (в/ч А1939). У квітні 2023 року одружився з жителькою Пирятина.

Боронив Україну на східному фронті, мав позивний «Золотий». 5 жовтня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в районі Кліщіївки дістав тяжке поранення та втратив ногу.

Боротьба за життя воїна тривала понад місяць, однак 18 листопада його серце зупинилося у військовому шпиталі міста Немирів на Вінниччині.

У захисника залишилися мама, сестра та вагітна дружина.

Церемонія прощання з Артуром Шаповалом відбудеться 22 листопада об 11:00 на площі перед адмінбудівлею Пирятинської міської ради.

Вічна пам’ять захисникові України!

Артур Шаповал


Артур Шаповал


Схожі матеріали:
👁 902
Категорія: Події
Теги: захисник, герой, пирятин, прощання, Жалоба




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ