Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.10.2022

Приватизація в Лубенському та Миргородському районах


2 та 7 листопада 2022 року пройдуть онлайн-аукціони об’єктів малої приватизації Лубенського та Миргородського районів.


Приватизація в Лубенському та Миргородському районахПриватизація державної власності - це реалізація майна, яким володіє та управляє Держава. Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях готується до онлайн-аукціонів з приватизації державного майна. Загалом, до кінця року, ФДМУ планує провести щонайменше 150 аукціонів.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Згідно з законом приватизація — це платне відчуження майна, що перебуває у державній або комунальній власності, на користь фізичних та юридичних осіб. До об’єктів малої приватизації відносять нерухоме майно, єдині майнові комплекси та підприємства. Після приватизації, ті підприємства, які не працювали отримують другий шанс на процвітання та розвиток.

2 та 7 листопада 2022 року пройдуть онлайн-аукціони об’єктів малої приватизації Лубенського та Миргородського районів.

Перший об’єкт приватизації – будівля колишнього клубу площею 318 м². Елементи будівлі: стіни – цегла, покрівля – азбестоцементна, перекриття – дерев’яне, підлога – дощата, фундамент – стрічкові бетонні. Інженерне обладнання – відсутнє. Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена. Об’єкт приватизації в оренді не перебуває. Окремо розташована одноповерхова будівля знаходиться в середній частині села Іванівка. Поруч є магазин та приватні житлові будинки. Відстань до Лубен невелика, всього 24 км.


Будівля колишнього клубу загальною площею 318,0 кв. м
 

Для приватизації активу потрібно зареєструватися та в ході онлайн-аукціону зробити найбільшу ставку , торги відбудуться 2 листопада. Стартова ціна – 170 800  грн.
 
Наступний об’єкт - будівля колишнього клубу площею 398,7 м². Окрема одноповерхова будівля розташовується в центральній частині села Тимки, вул. Центральна, 1.  Інженерне обладнання відсутнє. Земельна ділянка під об’єктом приватизації окремо не виділена. Об’єкт приватизації в оренді не перебуває. Елементи будівлі: стіни – цегла, покрівля – а. ц. листи, перекриття – дерев’яне, підлога – бетонна, плитка, фундамент – бетон.


будівля колишнього клубу площею 398,7 м²
 

Для приватизації активу потрібно зареєструватися та в ході онлайн-аукціону зробити найбільшу ставку , торги відбудуться 2 листопада. Стартова ціна – 382 680  грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залучаємо клієнтів пробації Гребінківщини до духовного відродження та молитви за Україну

Актив приватизації - будівля колишнього клубу площею 404,9 м². Одноповерхова окрема будівля клубу розташовується в центральній частині села Хоружівка, вул. Шкільна, 17. Інженерне обладнання відсутнє. Земельна ділянка під активом окремо не виділена. Елементи будівлі: стіни – цегла, покрівля – а. ц. листи, перекриття – дерев’яне, підлога – бетонна, плитка, фундамент – цегла, щебінь.


будівля колишнього клубу площею 404,9 м²
 

Для приватизації активу потрібно зареєструватися та в ході онлайн-аукціону зробити найбільшу ставку , торги відбудуться 2 листопада. Стартова ціна – 388 631  грн.

Об’єкт малої приватизації Шишаччини - гараж, площею 27,3 м², який знаходиться в гаражному кооперативі смт Шишаки, вул. Партизанська, гараж 6/1. Висота приміщення 2,4 метри, фундамент бетонний. Стан задовільний, інженерні комунікації відсутні.

гараж, площею 27,3 м²
 

Для приватизації активу потрібно зареєструватися та в ході онлайн-аукціону зробити найбільшу ставку , торги відбудуться 7 листопада. Стартова ціна – 19 200  грн.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях запрошує всіх бажаючих долучитися до онлайн-аукціонів та перемогти! Разом – ми зможемо відновити економіку країни в умовах воєнного стану, адже кожен працює на своєму фронті!

Схожі матеріали:
👁 497
Категорія: Полтавщина
Теги: онлайн-аукціони об’єктів малої прив, приватизація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ