Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.04.2015

Suzanna ELPy заспівала для полтавців рок-н-рол


Концерт було приурочено до дня народження рок-н-роллу, який світова спільнота святкує 12-го квітня


Suzanna ELPy заспівала для полтавців рок-н-ролКонцерт було приурочено до дня народження рок-н-роллу, який світова спільнота святкує 12-го квітня, та до дня народження арт-директора клубу Олександра Удовенка.

На концерт прийшли ті, хто хотів привітати іменинника, або просто заглянув на вогник до єдиного лубенського рок-пабу, і ті, хто завітав саме на концерт.

Зокрема були й лубенські байкери. Але з якою метою хто б не прийшов, в результаті всі слухали концерт і вели із співачкою бесіду.

Перше відділення було більше філософсько-лірично-романтичним, а після перерви почався справжній рок-н-ролл з губною гармошкою і драйвом. Коронна пісня "Негодяй" поклала на лопатки всіх, хто до цього вцілів.

Потім, щоб дати народу відпочити від авторського матеріалу та від душі відтягнутись, співачка запустила каверовий блок, в якому звучала і рок-н-рольна класика, і пісні, які народ міг підспівувати.

Cranberries - Zombie, George Harrison - I got my mind set on you. Ще один залп - "Путін х..о", співали всі на чолі з арт-директором. Одразу за цим опусом з народної творчості - пісня братнього росіянина Андрія Макаревича "Пока горит свеча".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський рок-н-рол на Полтавщині: Suzanna ELPy

Байкери теж не залишились без заохочення - для них пролунав оригінал арійського "Бєспєчного ангела" і саме арійська "Пробил час", під яку один з гостей-байкерів не витримав і порадував публіку виставою - сівши верхи на стілець, зображував, ніби він їде на байку. після чого разом зі стільцем зробив коло по залу.

В якості фінального акорду програми пролунав Гімн України, який співали всі - іменинник, глядачі, бармени, звукорежисери... Два виходи на біс - той же "Бєспєчний ангєл", тільки російською (співав зал, співачка лише іноді підспівувала) і Scorpions - Wind Of Change.

 


Багато пар танцювало. хтось махав запальничками або мобільниками...

Байкер з Гребінки - Вельбой ("Ковбой"), попросив слово, подякував за концерт і сказав, що хоче присвятити цю пісню усім присутнім тут музикантам і тим, хто любить музику. Заспівав пісню "Музикант" групи "Воскресение".

Народ сидів тихо, хто просто мовчки слухав, хто підспівував, а потім - шквал овацій з криками "Браво!"

Виходячи з клубу після концерту, публіка проводжала співачку оплесками, подякою і словами "приїжджайте ще!"





 
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1445
Категорія: Культура
Теги: Лубни, Suzanna ELPy, рок-н-рол, концерт




Всього коментарів: 6

1
4 Cat   (14.04.2015)
Гриша, зірвав з язика! Я теж хотів написати, що Гребінка дуже б хотіла і собі Сюз+музика!


0
6 ELPy   (14.04.2015)
Котику, все буде! Сподіваюсь, що колектив набере обертів після чергових змін, і вийде привезти на фест своїх бійців у повній бойовій готовності!
Так що "Сюз плюс музика" буде, а от в якому складі - буде видно ближче до справи :):)


1
1 Cat   (14.04.2015)
Справді було круто!!!!!! Сюз, ти молодчина!


0
2 ELPy   (14.04.2015)
Дякую на доброму слові! :):)

і взагалі, Котику, дякую тобі і пану Адміну за анонс і репорт з концерту на сайті!!! Ніколи не забуду!


1
3 Admin   (14.04.2015)
Творчих успіхів! Гребінчани теж чекають коли їх порадуєш.


0
5 ELPy   (14.04.2015)
Дякую-дякую-дякую!!! На "Небеса" приїду однозначно, як же я без рідної фестивальної сцени? smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ