Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.09.2016

У Гребінці до Дня Державного Прапора організували патріотичний флешмоб


Традиційно на урочостостях вручили паспорти юним громадянам України


День Державного Прапора в Гребінці23 серпня 2016 року з нагоди Дня Державного Прапора України на площі біля адмінбудинку райдержадміністрації відбулася церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

В заході взяли участь представники органів місцевого самоврядування та  виконавчої влади, шкільна молодь, громадськість міста, місцеві засоби масової інформації.

Під звуки Державного Гімну у виконанні народного хорового колективу “Берегиня" районного будинку культури пливе у небесну височінь синьо-жовте знамено, його піднімають учасник антитерористичної операції на Сході України Олександр Пузирьов, головний спеціаліст фінуправління райдержадміністрації Альона Крилова, в.о. начальника відділу освіти, молоді і спорту РДА Дмитро Зюзь.

Зі святом гребінківців привітали голова районної державної адміністрації В. В. Роспопов, голова районної ради В. М. Зінченко, секретар міської ради Л. В. Цапенко.

Вони наголосили, що прапор - велика державна цінність, державний символ, що об’єднує навколо себе патріотів України. Синьо-жовтий прапор відомий нам з часів Володимира Великого, козацької держави, буремних років початку XX століття. Але омріяну незалежність і державність ми отримали лише у 1991 році.

І хоча зараз Україна переживає нелегкі часи, але завдяки єдності народу, завдяки нашим героям-захисникам Вітчизни на сході країни ми переможемо. Секретар міськради Л. В. Цапенко побажала всім українцям щастя і процитувала чудові рядки з вірша нашої землячки Ані Комар:
“...щастя - це не забувати своїх коренів.
щастя - це слідкувати, як літаки перетинають блакитне мирне небо.
щастя - це знати, що завтра обов'язково настане.
щастя - - це бути впевненим в тому, що в цьому завтра захочеться жити.
найбільша цінність - бути щасливим’’.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині стартували профілактичні заходи «Увага! Діти на дорозі»

Традиційно на урочостостях вручили паспорти юним громадянам України: Олексію Головському, Анні Золотаренко, Артему Лахману, Анні Коліщак, Мирославу Ткаченку та Спартаку Чілінгаряну. Начальник відділу з питань організації в діяльності центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації, адміністратор Л. Л. Ярославська побажала юнакам та юнакам стати гідними громадянами нашої держави.

 




 

Надалі всі присутні долучилися до акції “Гребінчин край - мистецький край" та урочистою ходою з державними прапорами пройшли вулицями міста до будинку культури. Біля пам’ятника Тарасові Шевченку учасники ходи в єдиному пориві заспівали Гімн України.

Біля РБК юні танцюристки презентували глядачам флеш-моб, присвячений Державному прапору України.

Гребінківці пишаються своїми державними символами.

 


Схожі матеріали:
👁 1108
Категорія: Суспільство
Теги: День державного прапора, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ