Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.12.2023

У Гребінці відбувся юнацький чемпіонат Полтавщини з легкої атлетики


Збірна команди дівчат з естафетного бігу посіли перше місце


У Гребінці відбувся юнацький чемпіонат Полтавщини з легкої атлетикиУ Гребінці відбулися змагання Чемпіонату Полтавської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2006-2007, 2008-2009 та 2010-2011 років народження. Всього у змаганнях взяли участь більше 190 юних спортсменів з восьми територіальних громад області.

Про це повідомляється на сторінці Facebook Пирятинської громади.

Достойно виступили спортсмени Пирятинської ДЮСШ. Легкоатлети 2010–2011 р.н., а саме: Анна Орловська була першою з бігу на 200 м та другою на 60 м, Маргарита Вакушкіна посіла 2 місце з бігу на 200 м, 3-ті місця з бігу на 60 м і у стрибках у довжину з розбігу. Анна Разумова виборола 2 місце з бігу на 1500 м.

У стрибках у висоту з розбігу призові місця здобули спортсмени: Максим Володін – 2 місце, Тіна Грицай – 3 місце, Олексій Горбачов – 3 місце.

Серед юнаків та дівчат 2008–2009 років народження перші місця посіли:
  • Анна Василенко – штовхання ядра, Богдан Вовченко – біг на 200 м, Софія Шкляр – біг на 1500 м. Анжела Лисач була другою з бігу на 1500 м.

  • Серед юнаків 2006 – 2007 р. н. вихованці Пирятинської ДЮСШ показали такі результати: Максим Степануха – стрибки у висоту 1 місце; Софія Васько – 2 місце. Олександра Бриленко була першою з бігу на 60 м та другою з бігу на 200 м.
Перше місце з бігу на 400 м виборов Вадим Снісаренко. Кирило Яценко став першим з бігу на 1500 м. Владислав Комар на дистанції 200 м до фінішу прибіг третім.

Збірна команди дівчат з естафетного бігу посіли перше місце.

Вітаємо спортсменів із вдалим виступом на Чемпіонаті області та бажаємо нових перемог!
 

У Гребінці відбувся юнацький чемпіонат Полтавщини з легкої атлетики


У Гребінці відбувся юнацький чемпіонат Полтавщини з легкої атлетики


У Гребінці відбувся юнацький чемпіонат Полтавщини з легкої атлетики


Схожі матеріали:
👁 656
Категорія: Спорт
Теги: Гребінка, Полтавщина, легка атлетика, юнацький чемпіонат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ